Nieuws

Nieuwjaarsreceptie: Kleding voor kaderleden en geslaagd Darts Masters

Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor de Nieuwjaarsreceptie. Rondom de Nieuwjaarsreceptie had de Activiteiten Commissie Senioren weer het jaarlijkse Rohda Raalte Darts Masters georganiseerd met 32 deelnemers was deze editie vol. Winnaar werd Auke Timmermans die in de finale won van Daan Albers. Winnaar van de verliezerspoule werd Reinout Saaltink.

Rohda Raalte Darts Masters
De darters binnen onze vereniging gingen met elkaar de strijd aan op het dartsbord. De Actititeiten Commissie Senioren onder leiding van Ranjith Maatman en Wesley Essink hadden hun zaakjes prima voor elkaar en het werd dan ook weer een geslaagde editie.

Nieuwjaarsreceptie
Rond 17 uur nam voorzitter Han Reinders het woord en kwam met onderstaande speech:

Beste Rohda clubmensen,
Allereerst de beste wensen namens het bestuur, voor het komende jaar 2019. In goede gezondheid en goede harmonie. Fijn dat jullie hier allemaal zijn om met elkaar te proosten op 2019.

Er staat voldoende op stapel komend jaar: het 90 jarig bestaan van onze club Rohda Raalte, waar we zeker niet stilletjes aan voorbij willen gaan. Nieuwe kunstgrasmatten in de zomer voor veld 4 en 5, de verdere invulling van de vernieuwbouw plannen van onze accommodatie met name het clubhuis. Het ontwikkelen van de parkeerruimte om ons sportpark. Dit alles, naast de jaarlijkse terugkerende activiteiten en nieuwe evenementen welke ook georganiseerd zullen worden.

Mooie ontwikkelingen allemaal, waarbij we in 2018 toch ook al het een en ander hebben bereikt als vereniging en tekens weer iets beter worden. Van het team Rohda Raalte clubmensen om nieuwe mensen werven, die wat voor Rohda Raalte willen betekenen, tot aan bijvoorbeeld een nieuwe ICT groep, die onze informatie- en communicatie voorziening op een hoger plan brengt. De eerste klus is door hun al geklaard. E-mail adres omzetting naar nieuwe provider, wat al een lange tijd een wens was. Al vele jaren tegen aan gehangen en nu geregeld. Voor het komende jaar staat een nieuw opgezette cloud omgeving op stapel.

Voetbal spelen (als breedte sport, maar ook prestatief) is wat we doen bij Rohda Raalte en de organisatie hieromheen. En we worden we steeds iets beter in het organiseren. Van carrousel training tot aan opleiden van scheidsrechters en trainers. Dank hiervoor voor aan iedereen zijn inzet om dit voor elkaar te krijgen. Ook hier wil ik benadrukken, dat onze organiserende jeugdcommissie 15 trainers en trainsters heeft gefaciliteerd om deel te nemen aan de KNVB Basismodule Jeugdvoetbal Trainer Coach. Een prima initiatief met enthousiaste en goed opgeleide trainers met een diploma als resultaat.

Ik krijg vaak de opmerking, dat men voelt dat het leeft bij Rohda Raalte. Als antwoord geef ik aan, dat diegene dit zegt ook zelf een knop heeft omgezet in zijn of haar beleving. Men gaat er ook anders instaan vanuit hunzelf. Ook dat is veel waard. Ook de vraag of je tevreden bent hoe het gaat. Volmondig ja, waarbij de kanttekening gezegd we niet moeten stoppen met verbeteren en er zeker wensen overblijven. Misschien wel een kleine hint naar Rohda Raalte 1 om een wens in vervulling te laten gaan om kampioen te worden in een jubileumjaar. Maar voel geen druk alleen een wens en in ieder geval veel succes in het 2e gedeelte van het seizoen.

Een andere wens binnen de club, is om als lid de Grote Rohda Raalte Loterij volle bak te omarmen en nog succesvoller hiermee te zijn met elkaar. Wat is de achter liggende gedachte? Deze verloting en de opbrengst hiervan, zal tot in lengte van jaren mede de steunpilaar zijn om de in de algemene ledenvergadering goedgekeurde financiering te bekostigen. De financiering die het mogelijk maakt om onder andere het clubhuis enorm te verbeteren.

Waarom sta ik hier in deze outfit? Ik zal het je verklappen. Er was nog een wens: Het mogelijk maken dat alle trainers, leiders, van F-leage tot aan de senioren een kleding te kunnen aanbieden als dank voor hun geweldige inzet iedere week weer. Deze wens is omgezet in daadwerkelijke actie: door de financiële bijdrage van hoofdsponsor in dit project Azerty. Het bedrijf van Rohda Raalte man Jeroen te Wierik. De financiële en praktische bijdrage van subsponsor Prowork Salland Het bedrijf van Rohda Raalte man Tino Nijland en zeker niet te vergeten de financiële bijdrage van de 185 Vrienden van Rohda Raalte. Kartrekker en initiatiefnemer Martijn Smit van het Rohda Raalte Sponsorteam heeft deze 3 partijen kunnen overtuigen en het is gelukt.

Met trots wil ik melden, dat met een geringe eigen bijdrage, de komende 3,5 seizoen een polo (eigen bijdrage € 5,- ), een compleet trainingspak (eigen bijdrage € 15,-) en een all season jas (eigen bijdrage € 15,-) uit de Hummel kleding lijn aanbieden. Dus als je voor alles gaat (je bent hier vrij in je keuze, maar we hopen op afname van zoveel mogelijk complete sets), dan is er met een eigen bijdrage van € 35,- een complete set met een winkelwaarde van € 130,- beschikbaar. Je bent en blijft dan ook eigenaar van de kleding. Er zijn 250 sets beschikbaar voor de komende 3,5 seizoen.

Binnenkort krijgen de betreffende clubmensen een info mail over de praktische invulling. Jeroen, Tino en de Vrienden van Rohda Raalte enorm bedankt, dat met jullie bijdrage het aankleden van onze begeleiders en trainers op en rond het veld mogelijk is geworden.

Beste Rohda Raalte clubmensen. Ik wil jullie bedanken voor alles wat je hebt gedaan in de afgelopen jaar en nog gaat doen in het komende jaar voor Rohda Raalte. Proost in goede gezondheid.

Foto’s: Erik Roelofs

Voor jou geselecteerd

Naar boven