Nieuws

Offday Rohda Raalte tegen NEC

Rohda Raalte heeft de laatste speelronde van de eerste helft van de competitie met verlies afgesloten. Thuis op Sportpark Tijenraan was NEC met 0-2 te sterk en hier was niets aan af te dingen. Rohda Raalte kwam wederom slecht voor de dag na de winterstop. De afgelopen aantal jaren was dit ook al het geval. Dit was ook bekend, maar door onbekende redenen wilde het vandaag niet lukken.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

De Raaltenaren maakten de verkeerde keuzes, verloren te vaak duels en daardoor won men ook niet de o, zo belangrijke 2e bal. Men was niet nauwkeurig, kortom een offday. NEC maakte hier dankbaar gebruik van en had dan ook een overtal qua kansen. Wel moet gezegd worden dat beide doelpunten, van richting veranderd en een discutabele penalty, ongelukkig waren voor de Raaltenaren.

Mits de weergoden goed gezind zijn, speelt Rohda Raalte volgende week zondag een uitwedstrijd in Nijverdal tegen De Zweef.

Karakteristieken:
’22 0-1 Elias Boumkass; ’37 0-2 Elias Boumkass (Strafschop)
Toeschouwers: 250
Geel: Sander Blok & Aron Wierenga (Rohda Raalte) & Ismail Aktas (NEC)
Scheidsrechter: Dhr. Beijert

Opstelling Rohda Raalte:
Tom Vastenavond, Alex de Jong, Coen van Heun, Sander Blok (’83 Thom Strijland), Jeroen Jansen, Jesper Harmens (C), Aron Wierenga, Lars van Schooten, Wesley Hansler (’62 Teun Bakhuis), Djeremy Zandvliet (’58 Edilson José Coelho) & Mart Lugtenberg

Camera: Tawfeek Alfar
Interview: Bernard Jansen
Montage: René Kappert
Foto’s: Erik Roelofs

Voor jou geselecteerd

Naar boven