Nieuws

Memorabel moment binnen de vereniging

Een aantal weken geleden was er door de activiteitencommissie van Rohda Raalte een Super Sunday georganiseerd in de kantine met een Rad van Fortuin! Wij als Rohda Raalte 14 waren ook vertegenwoordigd in de kantine en hadden gezamenlijk aardig wat lootjes gekocht. Toen het rad ging draaien en de prijzen werden verloot, vielen wij aardig vaak in de prijzen. Een bloemstuk, vuurwerkpakket, parfumerie, chocolade letters, maar de mooiste prijs die we gewonnen hadden was beschikbaar gesteld door de eerste selectie van Rohda Raalte: ´Een avond meetrainen met de selectie van Rohda Raalte 1 op een nader te overleggen moment met aanvoerder Jesper Harmens´.

11156182_470088366473040_1853284823101277606_n

Na langdurig overleg over een geschikte datum, was er vrijdag 1 mei 2015 het moment aangebroken. De selectie van Rohda Raalte 14 ging meetrainen met Rohda Raalte 1 onder leiding van trainer Martin Drent. Een unieke samenwerking tussen het hoogste senioren elftal (Hoofdklasse) en het laagste senioren elftal (7e klasse) binnen onze vereniging. In de kleedkamer van Rohda Raalte 14 werd er al flink gepraat over het niveau en kwaliteit van het eerste, maar daar waren de jongens van het 14de wel klaar voor.

IMG_9514

Na een korte introductie over Rohda Raalte 14 van Martin Drent en wat instructies hoe de training ging verlopen, begon de warming-up en wat loopoefeningen. Hierna werden er twee rondo’s gehouden met beide een gemixt team van Rohda Raalte 1 en Rohda Raalte 14. Het niveau ging hier mooi omhoog en de nodige panna’s werden uitgedeeld (zowel door Rohda Raalte 1 als Rohda Raalte 14). Na deze rondo’s begon het afwerken met twee varianten. Aan beide kanten van het veld werd er in competitievorm afgewerkt en moest de verliezende partij 25 keer opdrukken. Tijdens het afwerken weer een aantal schitterende goals gezien met name van de jongens van Rohda Raalte 14. Martin Drent: ‘Een aantal jongens vielen mij positief op’.

IMG_9527

Na de training werd er nog even met z’n allen een teamfoto gemaakt en ging Rohda Raalte 14 verder met waar ze goed in zijn: Een biertje doen in de kantine.

Selectie van Rohda Raalte 1 & Martin Drent bedankt voor deze mooie ervaring en als Rohda Raalte 1 een keer te weinig spelers heeft, dan weten ze waar ze terecht kunnen ;).

Rohda Raalte 14
(Volg ons ook op Facebook: @Rohda14)

Voor jou geselecteerd

Naar boven