Rohda Raalte wint Berghuistoernooi in Schalkhaar

Rohda Raalte heeft het Berghuis Toernooi van de sv Schalkhaar gewonnen. In de finale werd met 0-2 gewonnen van de thuisclub. Doelpuntenmakers aan Rohda Raalte zijde waren Björn Zwikker en Teun Bakhuis.

Samenvatting Rohda Raalte TV:

Het was geen goede wedstrijd, van beide kanten niet. Rohda Raalte speelde met een gehavende opstelling, daar er nog 6 personen in de lappenmand zitten. Toch was het stukken sterker dan 2e klasser Schalkhaar, maar echt grote kansen werden niet gecreëerd. Het was Björn Zwikker die op aangeven van Lars van Schooten in de 27e minuut het doel trof. Schalkhaar had alleen in de beginfase een schot op de lat. Verder gebeurde er weinig in de eerste helft.

In de tweede helft speelde Rohda Raalte wat beter de bal rond en verdubbelde de score in de 70ste minuut via A-junior Teun Bakhuis die op aangeven van Mart Hento alleen op de keeper af ging en niet mistte. In de slotminuten van de wedstrijd had de score nog hoger uit kunnen vallen, maar er werd niet meer gescoord.

Aanstaande zaterdagavond staat het eerste officiële treffen op het programma. Op Sportpark Tijenraan komt dan Oranje Nassau uit Groningen op bezoek voor de 1e bekerwedstrijd van dit seizoen. Aanvang van dit duel is 18:00 uur.

Camera: Sil Hoonhorst & Erik Roelofs
Montage: René Kappert