Nieuws

Nieuwe editie Voetbalquiz op zaterdag 16 maart!

Het is weer zover! Op zaterdag 16 maart staat Rohda Raalte in het teken van een onvergetelijke avond vol voetbalplezier, want de befaamde Voetbalquiz maakt zijn opwachting in onze gezellige kantine. Na het succes van voorgaande edities belooft ook deze avond een waar spektakel te worden, waarin voetbalkennis, gezelligheid en fanatisme hand in hand gaan. Er is muntverkoop via de muntenautomaat (dit kan gepind worden). De dresscode is voetbal in optima forma!

De aftrap van de quiz staat gepland op zaterdagavond 16 maart om 20:00 uur, maar wees gerust: de deuren van de kantine gaan al om 19:30 uur open. Een half uur de tijd om je teamgenoten te verzamelen, een drankje te bestellen en je in de juiste mindset te brengen voor een avond vol voetbaltrivia. Net als voorheen beloven we niet alleen een leuke avond voor een ieder die veel weet van onzinnige voetbalfeitjes, maar juist ook voor diegenen die onder het genot van een natje en een droogje een gezellige avond wensen te hebben. De inschrijving is inmiddels geopend.

Geïnspireerd door het succes van voorgaande jaren hebben we besloten om de quiz opnieuw te organiseren, dat wordt alweer de achtste editie. De Voetbalquiz bij Rohda Raalte is inmiddels een traditie geworden waarbij enthousiaste voetballiefhebbers samenkomen om hun kennis te testen en te genieten van een gezellige sfeer. De quiz belooft niet alleen een uitdaging voor de echte voetbalkenners, maar is ook toegankelijk voor de meer casual supporters. De boodschap vooraf is duidelijk: van alle onbelangrijke dingen en bijzaken is voetbal de allerbelangrijkste! Dus laat je voetbalhart sneller kloppen en schrijf je snel in voor deze unieke belevenis.

Voorinschrijving is verplicht en kan via de officiële website van Rohda Raalte (zie onderstaand formulier). De deelnamekosten bedragen slechts 5 euro per persoon, en teams mogen uit maximaal drie personen bestaan. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt en de animo is groot! Dus, roep je voetbalmaatjes bijeen, stel je dreamteam samen en schrijf je in voor de Rohda Raalte voetbalquiz op zaterdag 16 maart. Een avond vol plezier, gezelligheid en voetbalpassie wacht op jou! Mis het niet!

    Teamgegevens:


    Deelnemers:


    Wees er snel bij, want vol = vol! Vanaf honderd deelnemers werken wij met een reservelijst.

    Voor jou geselecteerd

    Naar boven