Nieuws

De weken van de waarheid voor Rohda Raalte

Het worden belangrijke weken voor Rohda Raalte om rechtstreekse handhaving te bewerkstelligen. Komende zondag 24 april zal er gewonnen moeten worden van Dieze West en volgende week zondag zal er dan ook gewonnen moeten worden bij Alverna in Wijchen.

Voorbeschouwing ROHDA Raalte TV:

Zaterdagavond zou er dan al een gunstig resultaat te zien kunnen zijn, wanneer Alverna naar Be Quick 1887 toe moet. De Groningers zullen op de 2e plaats willen blijven en zullen natuurlijk ook van Alverna willen winnen. We zullen het zien.

Wanneer dat het geval is en Rohda Raalte weet in ieder geval de komende twee wedstrijden te winnen, dan gaat het over Alverna heen en heeft het alles in eigen hand om rechtstreekse handhaving in de Hoofdklasse te bewerkstelligen.

Dieze West heeft in ieder geval drie schorsingen aanstaande zondag na een aantal rode kaarten in de vorige wedstrijd. Bij Rohda Raalte is zo goed als iedereen fit. Jeffrey de Visscher is geschorst. Hoe de opstelling aanstaande zondag zal zijn is nu in ieder geval nog niet bekend.

De wedstrijd op Sportpark Tijenraan staat onder leiding van Dhr. Punt uit Amsterdam en hij wordt geassisteerd door Dhr. Kucukerbir en Dhr. Willems. Aftrap is 14:00 uur en natuurlijk verwachten we alle leden van Rohda Raalte om ons vlaggenschip door de laatste wedstrijden heen te supporteren!

Pupil van de week: Twan Geenen (Rohda Raalte E13)
Paradeteam: Rohda Raalte E2
Sponsor wedstrijdbalSalland Electronics

Interview: Simone Chapel
Camera: Jeroen Vulink
Montage: René Kappert

Voor jou geselecteerd

Naar boven