Wederom onnodig puntverlies in een thuiswedstrijd

Rohda Raalte heeft zondagmiddag wederom weer niet weten te winnen in een thuiswedstrijd. Het werd op Sportpark Tijenraan 1-1 tegen het Hengelose Hvv Tubantia. Door dit resultaat blijft Rohda Raalte op een vierde plaats staan. Ook de topper tussen de nummer één en twee van de ranglijst eindigde in een 1-1 eindstand.

Samenvatting & Nabeschouwing Rohda Raalte TV:

Rohda Raalte begon goed aan de wedstrijd en creëerde met name in de 1e helft legio kansen om de score te openen. Toch was het Tubantia wat in de eerste de beste kans scoorde. Qua kansenverhouding had Rohda Raalte op dat moment al met 3-0 voor moeten staan, maar dat telt niet. Misschien was het grootste gemis wel spits Ronald Gomez, die vorige week in de wedstrijd tegen Rigtersbleek geblesseerd raakte.

Na rust was het wederom Rohda Raalte dat op zoek ging naar de gelijkmaker. Verdediger Coen van Heun kopte een vrije trap binnen. Rohda Raalte had daarna nog tijd genoeg om voor de overwinning te gaan, maar helaas werd er niet meer gescoord. Wel moet gezegd worden dat Tubantia in die tweede helft beter voor de dag kwam dan dat ze in de eerste helft gedaan hadden.

Volgende week zondag staat er wederom geen gemakkelijke wedstrijd op het programma. Rohda Raalte gaat dan op bezoek bij promovendus BVC’12 in Beek-Ubbergen, dat momenteel op de tweede plaats staat met slechts twee punten meer dan Rohda Raalte. Aanvang is dan 14:00 uur.

’32 0-1 Frank Teuiten; ’60 1-1 Coen van Heun.
Geel: Dirk-Jan Klijn Velderman, Max Kiekebosch & Fabian Put (Rohda Raalte) en Carlos Jonkers, Jan Baake, Ekrem Lok & Rory Oude Voshaar (Hvv Tubantia).

Jens Veldwachter, Lennart Krijger, Fabian Put, Coen van Heun, Jeroen Jansen, Jesper Harmens (C), Dirk-Jan Klijn Velderman (’81 Max Kiekebosch), Lars van Schooten, Djeremy Zandvliet, Edilson Coelho & Ogúzhan Sahin.

Interview: Simone Chapel
Foto’s: Erik Roelofs
Camera: Erik Roelofs & René Kappert
Montage: René Kappert