Wedstrijdverslag van Rohda Raalte JO13-1

We speelden deze zaterdag tegen Tubantia JO13-1. De eerste paar minuten was Rohda Raalte de baas op het eigen thuisveld. Met een paar grote kansen, die helaas allemaal gemist werden. Tubantia kaatsten goed naar elkaar rond. Daarmee probeerde ze hun kansen te creëren maar Rohda Raalte zat goed kort en wonnen vaak de duels.

Als Rohda Raalte de bal had verovert speelde ze goed met elkaar rond en gaven op het goede moment de lange bal naar de spits Evi, die daardoor vaak 1 op 1 met de keeper kwam. Helaas werden deze kansen niet benut. Daarna gingen de 2 ploegen redelijk gelijk op. Met weer veel nieuwe kansen voor Rohda Raalte. Tubantia had ook een paar goede afstandschoten maar die wisten het doel niet te vinden. Rohda Raalte wou graag groot voetballen. Daardoor gaf Tubantia veel ruimte weg in de achterhoede. In de laatste 10 minuten scoorde Rohda Raalte met 2 prachtige afstandschoten van Daan en Jill. Daarmee eindige de wedstrijd in een 2-0 zege voor de thuis ploeg uit Raalte.