Nieuws

Rohda Raalte kan niet uit negatieve spiraal komen

2e Paasdag was een dag om snel te vergeten. Rohda Raalte verloor met 2-3 van het laag geklasseerde Longa’30 en heeft het winnen van een periode niet meer in eigen hand. Het seizoen dreigt als een nachtkaars uit te gaan.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte kwam wel vrij snel op voorsprong. De eerste beste kans werd verzilverd door Ogúzhan Sahin. Daarna had hij in de 13e minuut een strafschop moeten krijgen toen zijn standbeen weggetikt werd. De scheidsrechter besliste, geen strafschop. Vlak voor rust kwam Rohda Raalte door eigen fouten achter. Longa’30 stafte de fouten genadeloos af en kwam op een 1-2 ruststand. In de tweede helft probeerde Rohda Raalte de gelijkmaker te forceren, maar door een vrije trap werd het 1-3. Vlak voor tijd maakte Ronald Gomez de 2-3 en het kreeg zelfs nog een grote mogelijkheid om op 3-3 te komen, maar helaas werd deze kans niet benut door Edilson Coelho.

Volgende week zondag kan Rohda Raalte zich revancheren in de uitwedstrijd in Groesbeek tegen Germania. Het zal nu alle wedstrijden moeten winnen en hopen dat de concurrentie punten verspeeld.

Karakteristieken:
‘9 1-0 Ogúzhan Sahin; ’36 1-1 Freek Heinsbroek; ’44 1-2 Boet Kemperman; ’76 1-3 Jurgen Weijman; ’82 2-3 Ronald Gomez.
Scheidsrechter: Dhr. Wendling
Toeschouwers: 300
Geel: Coen van Heun & Lars van Schooten (Rohda Raalte) en Tim Bader, Freek Heinsbroek & Luuk Hulshof (Longa’30)