Nieuws

Meisjes O17 zoekt enthousiaste train(st)er en begeleid(st)er

Meisjesvoetbal is booming en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een volwassen sport. Rohda Raalte omarmt het meisjesvoetbal ten volste en is druk bezig te bekijken hoe we het meidenvoetbal in de toekomst nog beter kunnen faciliteren.

Foto KNVB

Foto KNVB

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een train(st)er met ervaring in het jongens- of meisjesvoetbal. Je moet de meiden (nog) beter kunnen en willen maken. Jij als train(st)er of begeleid(st)er bent daarnaast vooral een bindende factor voor je team. Je kunt omgaan met fanatieke meiden, maar hebt ook begrip voor het feit dat anderen vooral sporten voor de gezelligheid en het “lekker” bezig zijn. De meiden staan op de eerste plaats. Mede door je enthousiasme en inlevingsvermogen houdt je de groep bij elkaar, waardoor ze ook in de toekomst met veel plezier blijven spelen en doorstromen naar de oudere leeftijdsklassen.

Je conformeert je aan het beleid van Rohda Raalte omtrent het meisjesvoetbal. Dit beleid zal regelmatig heroverwogen en eventueel aangepast gaan worden.

Samenspel met coördinatoren
Je legt verantwoording af aan de coördinatoren en krijgt tegelijkertijd ondersteuning van hen. Eén van de coördinatoren zal je technisch ondersteunen en zal op zijn initiatief een deel van, of alle meisjes extra (leeftijds-overschrijdende) training geven.

Meld je aan via VZjeugdcommissie@rohdaraalte.nl

Namens de jeugdcommissie

Voor jou geselecteerd

Naar boven