Nieuws

Alles of niets in laatste thuiswedstrijd

Gaat Rohda Raalte nog de nacompetitie spelen om promotie naar de Hoofdklasse? Het zal in elk geval zelf moeten gaan winnen aanstaande zondag in de laatste thuiswedstrijd van deze reguliere competitie. Tvc’28 uit Tubbergen is dan de tegenstander op Sportpark Tijenraan.

Voorbeschouwing ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte moet in ieder geval één punt meer halen dan Alcides dat momenteel de vierde plaats bezit, wat recht geeft op nacompetitie om promotie naar de Hoofdklasse. De vierde plaats houdt dan in dat de periodetitel van kampioen BVC’12 wordt overgenomen. Rohda Raalte staat momenteel één punt achter op de Meppelers, maar heeft een beter doelsaldo.

Maar ook Tvc’28 zal nog willen winnen. Het heeft sowieso nacompetitie om klassebehoud, maar een plaats hoger, betekend nacompetitie tegen een tegenstander uit de 2e Klasse I, dat lijkt makkelijker dan een tegenstander uit de 2e Klasse J. Het zal dus een punt meer moeten halen dan Stevo dat uit speelt bij Rigtersbleek.

Bij Rohda Raalte is de selectie zo’n beetje hetzelfde als de afgelopen weken. Jesper Harmens en Max Kiekebosch zullen hopelijk voor de nacompetitie begint weer aan kunnen haken. We gaan het zien. Zondag om 15:45 uur weten we meer.

De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. de Gooijer uit Heerde en hij zal worden geassisteerd door Dhr. Wannet en Dhr. Houweling. Aanvang is 14:00 uur. KOMT ALLEN!

Pupil van de week: Tim Groote Stroek (Rohda Raalte JO11-1)
Parade en latjetrap team: Rohda Raalte JO11-13
Sponsor wedstrijdbalAdficount

Voor jou geselecteerd

Naar boven