Nieuws

Aftrap Vrienden van Rohda Raalte

Zaterdag 30 september jongstleden was het dan zo ver. Circa 50 vrienden waren aanwezig bij de aftrap van de Vrienden van Rohda Raalte. Op uitnodiging van de sponsorcommissies van de VV Heino en Rohda Raalte hebben we voorafgaand aan de derby Rohda Raalte – vv Heino mogen genieten van een heerlijk Chinees buffet en kunnen luisteren naar de mooie anekdotes van Erik Hulzebosch. Wij durven wel te zeggen dat het een geslaagde middag/avond is geweest.

Het startschot van de Vrienden van Rohda Raalte werd officieel gegeven door het onthullen van het bord waar alle Vrienden opstaan die zich tot nu toe hebben opgegeven. De tellerstand staat ondertussen al op 152. Dit is een mooi aantal, maar hier kunnen nog veel meer vrienden aan toegevoegd worden. Schroom dus niet om mensen in je omgeving hier enthousiast over te maken.

Zoals jullie weten is het doel van de Vrienden van Rohda Raalte om de vereniging financieel te ondersteunen bij initiatieven, investeringen of activiteiten die de binding binnen de vereniging ten goede komen. Daarnaast is het doel om mensen met een warm hart voor Rohda Raalte samen te brengen. Dit door minimaal een bijeenkomst per seizoen te organiseren voor alle vrienden.

Het eerste voorstel werd zaterdag aan de vrienden gepresenteerd. Het voorstel om de vereniging te ondersteunen door (mede) te investeren in nieuwe tenten voor het Rohda-kamp werd door de aanwezige vrienden met applaus ontvangen. De kampcommissie kan bij deze rekenen op een bijdrage vanuit de VVRR.

Wij hebben begrepen dat de aanwezige leden hebben genoten van de aftrap en hopen een ieder met nog veel meer vrienden op de volgende bijeenkomst terug te zien!

Mochten jullie vragen en /of opmerkingen dan kunnen deze gestuurd worden naar Vrienden van Rohda Raalte.

Commissie Vrienden van Rohda Raalte,
Paul Ruiter, Jurgen Reimert en Tessa in ’t Veld

Foto’s: Vanessa Driessen

Voor jou geselecteerd

Naar boven