Nieuws

Rohda Raalte maakt het zichzelf onnodig lastig tegen Pelikaan S

Rohda Raalte won afgelopen zaterdagavond dik en dik verdiend van nieuwkomer Pelikaan S uit het Groningse Oostwold. Een klein clubje uit de gemeente Leek. Rohda Raalte was heer en meester totdat Don van Rossum een foutje maakte, zijn directe tegenstander in de 16 onderuit haalde en moest gaan douchen. Op dat moment stond Rohda Raalte al met 3-0 voor en het wachten was eigenlijk op de 4-0. Omar Kavak benutte de toegekende strafschop: 3-1. Twee minuten later was doelman Frans van Oldeniel net iets te laat en haalde ook een speler van Pelikaan S onderuit. Ook nu benutte Omar Kavak deze strafschop en werd het nog flink spannend. Het is dat Pelikaan S er al conditioneel flink doorheen zat, anders hadden we het nog moeten zien……………. Nu op naar de ‘Grote Sallandse Derby’ die aanstaande zondag op het programma staat in Heino.

Foto: Lamberth Fotografie

Karakteristieken:
Rohda Raalte – Pelikaan S 3-2 (1-0)

Scheidsrechter: Dhr. Huijs

Scoreverloop: ´11 1-0 Martijn van de Werken, ´46 2-0 Kevin Peppels, ´53 3-0 Teije ten Den, ´68 3-1 Omar Kavak (Strafschop), ´71 3-2 Omar Kavak (Strafschop)

Geel: Sven Pazie, Frans van Oldeniel & Mart Lugtenberg (Rohda Raalte) & Johnny de Vries & Aron Strengholt

Rood: Don van Rossum (Rohda Raalte)(Inmiddels is bekend dat Don 1 wedstrijd schorsing heeft gekregen)

Opstelling Rohda Raalte:
Frans van Oldeniel, Maurice van Bussel, Shaquile Woudstra (C), Don van Rossum Sven Pazie, Max Blanke, Casper van der Veen (´70 Coen van Heun), Martijn van de Werken (´76 Rokay Haafkens), Wesley Hansler (´76 Lucas Jr. Wuarbanaran), Teije ten Den & Kevin Peppels (’87 Mart Lugtenberg)

Voor jou geselecteerd

Naar boven