Nieuws

Nieuws van Vrienden van Rohda Raalte

Beste vrienden van Rohda Raalte, wij wensen jullie alleen een gelukkig, gezond en sportief 2018 toe. Het is al weer even geleden dat wij ons hebben gemeld met een update met betrekking tot de vrienden van Rohda Raalte. Onze club telt op dit moment maar liefst 158 ledenaantal. Hiervan staan 18 leden nog niet op het “VVRR-bord” vermeld. Deze 18 namen zullen binnen worden toegevoegd.

Zoals een aantal malen medegedeeld hebben wij als VVRR beloofd de commissie jeugdkamp financieel te ondersteunen bij de aanschaf van nieuwe tenten. Binnen afzienbare tijd zullen we met de mensen van de kampcommissie om tafel gaan om de voortgang met betrekking tot de aanschaf van deze tenten te bespreken.

Voor wat betreft een activiteit voor onze club willen we in het najaar van 2018 een bijeenkomst organiseren met wellicht een spreker. Voor dit voorjaar zullen we, op een nog nader te bepalen donderdagavond, alle vrienden uitnodigen om onder het genot van een hapje en een drankje de officiële overhandiging van de waarde cheque aan de jeugdkampcommissie te verrichten.

Mochten jullie ideeën hebben voor de invulling van de bijeenkomst in het najaar, dan kan dat gestuurd worden naar: vvrr@rohdaraalte.nl Ook mensen die nog geen lid zijn, maar dit graag willen worden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar bovenstaand adres.

Met sportieve groet,

Tessa, Jurgen, Paul

Voor jou geselecteerd

Naar boven