Kampioenschap voor Rohda Raalte JO17-7

Een bloedstollende finale tot in de laatste minuut van de inhaalwedstrijd maakte Rohda Raalte JO17-7 afgelopen zaterdag periodekampioen. Voor een afgeladen hoofdtribune zouden de jongens er wel even een feestje van maken. Via de snelle vleugelspits Viscaal had Rohda Raalte vóór rust de doelpunten voor het intikken. 1-0, 2-0 Bam kat in ’t bakkie. Dus gas eraf want je moet niet moe zijn als je nog moet drinken. ASC Dalfsen profiteerde hiervan in de 2e helft en binnen mum van tijd werd het 2-1 en 2-2.

Het zal toch niet mis gaan? Je kunt al dat thuispubliek toch niet teleurstellen? De jeugdcommissie had de bekers al klaarstaan! Een penalty van Romeijn in de blessuretijd kon de eer nog redden. De zenuwen van onze “penalty specialist” bleken echter niet van staal! Het schot werd gestopt en de wedstrijd was gespeeld. “zijn we nu geen kampioen?” Bij gelijke punten en doelsaldo telt het onderling resultaat, dus de kurk kan eraf! Het bleef nog lang onrustig op de Bult….