Nieuws

Paaszaterdagavond: ROHDA Raalte – NEC Nijmegen

Aanstaande zaterdagavond, paaszaterdag 31 maart, speelt Rohda Raalte een thuiswedstrijd op Sportpark Tijenraan tegen Sportclub Nec uit Nijmegen. Na gezamelijk overleg tussen beide clubs is besloten om op zaterdagavond te gaan spelen in plaats van op 1e Paasdag.

Voorbeschouwing ROHDA Raalte TV:

Voor Rohda Raalte is het zaak om bovenin aan te blijven haken en dus zal er gewoon gewonnen moeten gaan worden, zeker na het onnodige puntverlies van afgelopen zondag in de uitwedstrijd bij Tubantia in Hengelo. Rohda Raalte was heer en meester, maar vergat zichzelf te belonen om één van de vele kansen te benutten. Willen we bovenin mee blijven draaien, dan zal de voorhoede scherp moeten zijn!

Bij Rohda Raalte is de gehele selectie fit, op Demy Goedkoop na, die helaas na zijn zware blessure in de linker knie, nu een zware blessure heeft aan zijn rechter knie. Een goed herstel gewenst Demy!

Sportclub Nec kent een wisselend seizoen. De ene week spelen ze de pannen van het dak en de andere week stelt men teleur. Vorige week won met met 4-0 van de Zweef en de twee wedstrijden daarvoor speelde men gelijk. Kortom, het wordt absoluut geen makkie voor Rohda Raalte.

Ook leuk om te vermelden is dat Dirk-Jan Klijn Velderman in alle onderlinge duels tussen beide clubs heeft meegespeeld. Het wordt dus zijn 8e Rohda Raalte – Nec. Chapeau!!!!

De wedstrijd op Sportpark Tijenraan staat onder leiding van Dhr. Pals uit Erica en hij wordt geassisteerd door Dhr. K. Brondijk en Dhr. S. Brondijk. Aanvang is 18:30 uur. KOMT ALLEN!

Pupil van de week: Vigo Rabelink (Rohda Raalte JO10-4)
Parade en latjetrap team: Rohda Raalte JO10-4
Sponsor wedstrijdbalCafé De Gouverneur

Resultaten van de laatste 7 ontmoetingen in Raalte:

Datum Uitslag Doelpuntenmakers Rohda Raalte
21-09-2014 4-1 Deniz Sahbaz (3x) & Boy Boeloerditi
19-01-2014 4-0 Coen Zwollo, Maurice Tepperik, Boy Boeloerditi & Jordy Bloo
02-12-2012 5-0 Roy Supér, Jordi Lemmens, Boy Boeloerditi, Emir Balavac & Deniz Sahbaz
30-10-2011 1-1 Dirk-Jan Klijn Velderman
20-03-2011 3-1 Melvin Velthuis, Deniz Sahbaz & Gework Petrosjan
21-09-2008 1-0 Dirk-Jan Klijn Velderman
10-04-2008 1-1 Dirk-Jan Klijn Velderman

Voor jou geselecteerd

Naar boven