Nieuws

Geslaagde bijeenkomst met Art Langeler (Bondscoach Jong-Oranje)

Op uitnodiging van de werkgroep “De Coach maakt het verschil” is oud trainer van ons eerste Art Langeler langs gekomen om ons mee te nemen in zijn wereld. Na een korte introductie van Gerard Marsman heeft hij eerst kort zijn paden beschreven die hij heeft belopen tussen jeugdspeler bij SP Lochem tot zijn huidig functie van bondscoach bij Jong-Oranje.

Foto: Vanessa Driessen-Weertman

Daarna heeft hij onder anders zijn visie geven over de ontwikkelingen in het hedendaagse voetbal en wat daar de consequenties maar ook de mogelijkheden zijn voor zowel de grote Nederlandse clubs als wel de regionale verenigingen als Rohda Raalte.

Ondertussen hadden de ruim 30 aanwezigen de mogelijkheid om vragen/reactie te geven op zijn verhaal. Hierdoor ontstond er een mooie interactieve sessie waarbij een breed scala aan onderwerpen besproken zijn. Rond 21.30 uur werd de avond afgerond met een groot applaus en een passend attentie voor Art. Tevens is er volgens goed Sallands gebruik nog volop de mogelijkheid geboden om deze avond aan de bar te bespreken. De aangeboden consumptie van het bestuur heeft hier zeker aan bij gedragen.

Foto: Vanessa Driessen-Weertman

Als werkgroep kunnen we terugkijken op een geslaagde afsluiting van dit seizoen “De coach maakt het verschil” en volop uitdagingen voor het komende seizoen.

Namens de Werkgroep “De Coach maakt het verschil”
Björn Spijker

Voor jou geselecteerd

Naar boven