Nieuws

Geslaagde Handdoekenactie

Handdoekenactie is geslaagd: Een zeer mooie handdoek en een geweldig financieel resultaat. Iedereen die besteld heeft: Bedankt voor het kopen en veel plezier er mee.

Afgelopen zondag is het resultaat van de handdoeken actie, middels een enorme cheque, bekend gemaakt door de organisatoren en tevens mede sponsoren Marcel te Wierik, Tino Nijland en René te Wierik. Er zijn maar liefst 528 handdoeken besteld en dit geeft een resultaat van € 7405.

De kosten voor de handdoeken zijn gesponsord door negen sponsoren, waardoor dit fantastisch resultaat is bereikt. Het geld bedrag is overgedragen aan Rohda Raalte om de vernieuwbouw te ondersteunen. Het idee is in eerste instantie om de E-Corner in het vernieuwde clubhuis te financieren.

Het was een gezellige boel bij Rohda Raalte. Een springkussen en tevens het meten van schotkracht met een bal waren door “Hollewand Evenementen verhuur “ beschikbaar gesteld. Hierdoor bleef menigeen na het ophalen van de handdoek even hangen om elkaar te ontmoeten. DJ Tom van Duuren en tevens handdoek sponsor was ook present om de gezelligheid te vergroten.

Sponsoren en organisatie: Enorm bedankt voor het initiatief en het mooie resultaat!

Het bestuur

PS: Een 70-tal personen hebben de handdoek nog niet opgehaald. Hiervoor bestaat er aanstaande zaterdag van 8:00 uur tot 11:00 uur de mogelijkheid om de handdoek op te halen!

Voor jou geselecteerd

Naar boven