Nieuws

Rohda Raalte bewijst zichzelf een goede dienst

Rohda Raalte heeft afgelopen weekend goede zaken gedaan. Het won met 0-2 in Bemmel bij de plaatselijke Sportclub. Daar deze overwinning geheel terecht was, bleef het tot de laatste minuut spannend, daar er niet eerder de beslissende 0-2 op het scorebord kwam. Het weekend had nog beter kunnen zijn wanneer Longa’30 en Rkzvc gelijk zouden hebben gespeeld, maar dat was niet het geval.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Mocht Rohda Raalte aanstaande donderdag, hemelvaartsdag, winnen, dan wint het de 2e periode. Aanstaande zondag wacht dan de topper tegen koploper Rkzvc, dat zelfs in het meest gunstigste geval kampioen kan gaan worden.

Rohda Raalte speelde deze zondagmiddag een prima eerste helft en het had voor de rust met een aantal doelpunten verschil al voor moeten staan. Het bleef bij een ruststand van 0-1 middels een doelpunt van Djeremy Zandvliet in de 16e minuut. Pas in de allerlaatste seconden van de wedstrijd besliste Teun Bakhuis de wedstrijd: 0-2.

Aanstaande donderdag, 10 mei, speelt Rohda Raalte thuis op Sportpark Tijenraan de inhaalwedstrijd tegen Quick 1888, dat op deze donderdagmiddag officieel kan degraderen.

Karakteristieken:
’16 0-1 Djeremy Zandvliet; ’90+3 0-2 Teun Bakhuis
Geel: Edilson José Coelho
Toeschouwers: 250

Opstelling Rohda Raalte:
Tom Vastenavond, Lennart Krijger, Stefan Beltman, Coen van Heun, Jeroen Jansen, Jesper Harmens (C), Dirk-Jan Klijn Velderman, Thom Strijland (’61 Sander Blok), Djeremy Zandvliet, Edilson José Coelho & Jaouad Akloud (’80 Teun Bakhuis)

Camera: Tawfeek
Montage: René Kappert

Voor jou geselecteerd

Naar boven