Nieuws

Speedsoccertoernooi JO11-1

Onze JO11-1 heeft afgelopen zaterdag deelgenomen aan een sterk bezet Speedsoccertoernooi in Enschede. Bij Speedsoccer speel je op een kunstgrasveldje (15 x 30) 4 tegen 4, waarbij de bal altijd in het veld blijft en je gebruik mag maken van boarding en netten.

De opzet was een mix van JO11-1 en JO12-1 teams bij elkaar in een poule. Voor onze jongens was dat met name fysiek wel even wennen. Na een aarzelend begin herpakten de spelers zich en bereikten na een aantal mooie overwinningen op o.a. FC Ommen JO11-1 de kwart finale. Deze speelden we tegen v.v. Victoria, ook dit potje werd gewonnen waardoor we naar de halve finale gingen tegen FC Meppel JO12-1. Dit bleek iets te hoog gegrepen, dus we mochten gaan strijden om de 3e plek tegen FC Lewenborg. In een zinderende strijd moesten we na strafschoppen in de tegenstander onze meerdere erkennen en eindigden we als 4e van de 16 deelnemers.

Het was een mooie dag en we gingen met een trots gevoel naar Raalte. Daarbij werd een bliksembezoek aan de Mac natuurlijk niet vergeten!  

Harold Berg 

Voor jou geselecteerd

Naar boven