Nieuws

Groots paintball event voor senioren en A-jeugd

Rohda’s senioren activiteitencommissie wil het nieuwe seizoen op vrijdagavond 5 september graag inluiden met een nieuwe, letterlijk spetterende activiteit voor haar leden. Aan de vooravond van komende voetbaljaargang staat er een groots paintball event voor senioren en A-jeugd op het programma. Een avondvullend programma wordt georganiseerd op het terrein van Omni Mobilae. Welk team wint de battle van de verfspetters?

paintball

Het idee is simpel. Vorm een eenheid met leden van je eigen voetbalteam en neem het in meerdere duels op tegen overige teams van Rohda. Wie mag zich na afloop het beste elftal buiten de witte lijnen noemen? Voor het winnende team is er uiteraard eeuwige roem, doel van de avond is vooral om er een gezellig uitje van te maken en iedereen een goedkope gelegenheid te bieden om eens professioneel te paintballen. Want de kosten zijn zeker te overzien!

Kogels gegarandeerd!

Voor wie wel eens vaker met een paintball-gun in zijn handen heeft gestaan, zal hebben ervaren dat de munitie niet eindeloos is en vaak zelfs zeer beperkt. Tijdens het Rohda-toernooi op 5 september bij Omni Mobilae krijgt ieder team de garantie op twee speelrondes, waarbij iedere deelnemer 100 kogels per ronde krijgt toebedeeld. Om toch uit de kosten te geraken wordt er per persoon een bijdrage van 15 euro gevraagd. Er is geen maximum aantal deelnemers per team, maar zorg er voor dat je je wel als team (minimum is ongeveer acht personen) opgeeft. De inloop van de avond is om 18.15 uur, de gezamenlijke briefing start om 18.30 en het eerste spel start om 19.00.

Wanneer je pauze hebt is er uiteraard voor een natje en een droogje gezorgd. Consumptiemunten gaan weg tegen 2 euro en daarvoor krijg je – ook als je nog moet paintballen – fris, wijn of bier. Ook staat er een grote pan voor een lekker broodje hamburger. Vooropgesteld staat uiteraard het spelplezier en de ongedwongen sfeer.

Opgeven?

Is je team al persoonlijk benaderd voor deelname aan het paintball toernooi, dan heb je een formulier gekregen voor deelname. Ditzelfde formulier is hieronder ook te downloaden. Om verdere voorbereidingen te kunnen treffen, vragen wij het formulier voor zondag 24 augustus te retourneren bij één van de leden van de activiteitencommissie (de meesten zijn op donderdagavond wel in de Rohda-kantine te vinden). Verdere communicatie zal daarna per e-mail via een contactpersoon van het team verlopen.

Inschrijfformulier
[fa type=”file-word-o” size=”lg” xclass=”icon-blue”] 172 Kb Inschrijfformulier Paintball Event 5 september 2014

Groet namens de senioren activiteitencommissie,
Jesper Harmens (voorzitter), Joep van den Enk, Dick Vloedgraven, Michel Rabelink, Peter Lorkeers, Stefan van de Berg, Tijs Bouwhuis, Ritchie Lubeck, Harry Davids, Wesley Essink, Cas Hulsebos, Han Reinders en Ruben van der Woude.


De senioren activiteitencommissie heeft onder andere als doel om wat meer swung te creëren in de kantine en senioren-afdeling van onze club. Deze commissie bestaat uit een zeer gemêleerd gezelschap van dertien heren die in allerlei verschillende seniorenteams zitten. Van Rohda Raalte 1 tot en met de veteranen. De commissie heeft zich eerder laten zien met onder andere de winter-voetbalquiz onder leiding van Bert van Losser en het Rad van Fortuin in één van de laatste speelweekenden van vorig seizoen.

Voor jou geselecteerd

Naar boven