Nieuws

Pupil van de Week: Lieke Hekking

Bij de Sallandse Derby ROHDA Raalte – vv Heino was Lieke Hekking de Pupil van de Week. Ze stuurde een leuk filmpje en verslag. Je ziet het hieronder.

Voor de wedstrijd: Hoi, Ik ben Lieke Hekking, ik ben 9 jaar en ik zit in groep 6 van De Bolster. Ik speel in Rohda Raalte MO11-1. We trainen de ene week één keer en de andere week twee keer. Ook doe ik mee met de techniektraining van Demy Goedkoop.

De vorige competitie werden we kampioen en daarom spelen we nu in de 1e klasse. Daarom moeten we ook veel verder rijden bij uitwedstrijden, maar dat is niet erg want het gaat best goed.

Mijn favoriete elftallen zijn Ajax en de Oranje Leeuwinnen. Mijn favoriete spelers zijn Frenkie de Jong en natuurlijk LIEKE Martens.
Naast voetballen dans ik ook bij de dansmariekes van de Krielen (Stöppelkaters). Soms komen we met de prinsen en raad van elf ook zelfs bij Rohda Raalte 😉 ……

Ik vind het super gaaf dat ik pupil van de week mag zijn bij de mooiste wedstrijd van het seizoen: Rohda Raalte 1 thuis tegen Heino 1.

Groetjes van Lieke

Na de wedstrijd: Ik vond het heel erg leuk om op zaterdag 20 april bij de wedstrijd Rohda Raalte 1 tegen Heino 1 pupil van de week te zijn. Gelukkig won Rohda Raalte met 3-1.

Toen ik aankwam met mama, gingen we naar de bestuurskamer. Daar was gelukkig Alfons, want ik vond het toch wel spannend. Toen nam Alfons me mee naar naar de spelers en leiding van Rohda Raalte 1 boven in het SCAS gebouw. Daar gingen we samen eten en drinken en daarna werd er gekletst en later werd de wedstrijd besproken. Toen gingen we met zijn allen naar beneden en ging ik naar de scheidsrechters. De scheidsrechter en de grensrechters vertelden mij wat ik moest doen.

Ik ging ook nog met de spelers de warming-up doen. Toen de wedstrijd bijna begon, ging ik op de trap wachten en daarna liep ik het veld op met de wedstrijdbal in mijn handen naast de scheidsrechter. Ik mocht de aftrap nemen en ik maakte een panna en een goal bij de tegenstander. 😉 😊 Daarna moest ik het veld af en mocht ik de wedstrijd in de dug-out kijken in een ‘achterlijk oranje´ en ‘te groot’ hesje……

In de rust ging ik met mijn team het veld op om ‘latje trap’ te doen. Ik schoot 4x op de lat en 1x de vogel! Na het latje trappen gingen we met het hele team patat eten. Daarna ging ik weer in de dug-out de rest van de wedstrijd kijken.

Na de wedstrijd ging ik met de mannen mee naar kleedkamer. Toen ze gingen douchen ben ik snel weggelopen……

Later kreeg ik van Alfons een bal met alle namen/handtekeningen van de spelers. Helaas is er niet veel meer over van die bal…… Ik had hem beter in een net boven mijn bed kunnen hangen ipv er mee te voetballen…….. (sorry…….)

Groetjes,

Lieke

Voor jou geselecteerd

Naar boven