Nieuws

Voorbeschouwing ROHDA Raalte – vv Heino

Aanstaande zaterdagavond 20 april, paaszaterdag, staat de grote Sallandse Derby weer op het programma: ROHDA Raalte – vv Heino. Het wordt mooi weer en natuurlijk er met name veel prestige op het spel. De drankvoorraad in de kantine is goed aangevuld om de droge monden van een natje te voorzien en de balletjes zijn gedraaid voor de inwendige mens.

Voor beide clubs staat er naast de prestige nog wel wat op het spel. Rohda Raalte wil met een goed gevoel naar de volgende wedstrijd, de halve finale van de KNVB District beker en richting de nacompetitie en de vv Heino is nog niet veilig voor klassebehoud en kan zelfs nog hoge ogen gaan gooien in de derde periode.

Bij Rohda Raalte is zo goed als de hele selectie fit. Coen van Heun was afgelopen zondag nog afwezig en hoopt natuurlijk deze wedstrijd mee te kunnen spelen. Bij de vv Heino was Jesper Schokker niet helemaal fit uit de gewonnen wedstrijd tegen Bvc’12 gekomen. Hij zal vast wel aanwezig zijn, daar hij in de afgelopen ontmoetingen in Raalte telkens het doel vond.

Resultaten van de laatste 2 ontmoetingen in Raalte:

Datum Uitslag Doelpuntenmakers Rohda Raalte
30-09-2017 2-2 Coen van Heun & Lars van Schooten
28-01-2017 1-1 Ogùzhan Sahin

De wedstrijd vangt aan om 19:00 uur en staat onder leiding van Dhr. Migchelbrink uit Doetinchem en hij zal worden geassisteerd door Dhr. Hagemann en Dhr. Dosthorst. KOMT ALLEN!

Om zo’n derby in goede banen te laten lopen zijn er natuurlijk een aantal regeltjes:

Kom op de fiets
Mede door andere sportactiviteiten op sportpark Tijenraan is er beperkte parkeergelegenheid en wij vragen de supporters van beide verenigingen dan ook nadrukkelijk om zoveel mogelijk op de fiets te komen.

Voorverkoop
Net als de voorgaande jaren kunnen kaartjes bij de Smulbaai, (Canadastraat 16, Heino) in de voorverkoop gekocht worden. Dit voorkomt lange wachtrijen bij het betreden van de het terrein van Rohda Raalte. De kaartjes kosten € 5,- en € 2,50 voor kinderen en 65+ers.

Kassa
De kassa bij Rohda Raalte is om 18:00 geopend. Bij de ingang zijn er twee stromen: één voor leden en voorverkooptickets en één voor mensen die nog geen kaartje hebben. Neem zo veel mogelijk gepast geld mee voor de entree.
Rohda Raalte leden: neem je ledenpas mee.

Regels
Natuurlijk hoort er bij een derby een aantal regels en we willen dan ook een ieder vragen om zich hier aan te houden om er een mooi Sallands Voetbalfeest van te maken, zodat het een reclame is voor de voetbalsport! Beide besturen hebben onderstaande regels opgesteld en hopen dat iedereen zich daar aan houdt:
– Vuurwerk is verboden! Bij verdenking van vuurwerkbezit kunnen tassen gecontroleerd worden.
– Alcoholgebruik is niet toegestaan langs het veld.
– Zelf meegebrachte alcoholische dranken zijn niet toegestaan.
– Het bestuur houdt zich het recht voor om mensen van het sportpark te verwijderen.
– Volg aanwijzingen van de sportparkdiensten (herkenbaar aan de gele hesjes) en de omroeper op.
– De linker sta-tribune is in principe bedoeld voor de supporters uit Heino.

In verband met een sponsorevenement is de kantine vanaf 18.15 uur geopend voor publiek. Er zullen buiten verkooppunten ingericht worden. Muntenverkoop vindt plaats op meerdere punten. Betaal consumpties zo veel mogelijk met munten voor een snelle afhandeling.

KOMT ALLEN, wij wensen alle supporters veel sportief kijkplezier.

Voor jou geselecteerd

Naar boven