Nieuws

Trainersnieuws: Nico Kats blijft bij het 2e, Niek Koenjer komt bij het 3e

Met genoegen kunnen wij berichten dat ook volgend seizoen, Nico Kats, trainer/coach zal zijn van Rohda Raalte 2. Betrokkenen partijen kijken tevreden terug op de afgelopen seizoenen, genoeg reden dus, om er een jaar bij aan te plakken. En alhoewel er wat wisselingen in deze selectie zullen zijn, gaat Nico deze sportieve uitdaging graag aan. Nico, alvast heel veel succes!

Foto Ovc’21

Voor Rohda Raalte 3 staat volgend seizoen een nieuw gezicht voor de groep; Niek Koenjer (32) uit Heeten. Niek volgt daarmee André Spoolder op, die maar liefst 5 jaar trainer/coach is geweest van dit elftal.

André, dank voor al die jaren vol inzet, enthousiasme en betrokkenheid. Die betrokkenheid toon je nu nog, complimenten daarvoor,
een Rohda-clubman in hart en nieren.

En clubman is/was Niek ook, maar dan bij SV Heeten. Maar na jaren assistent te zijn geweest bij het eerste elftal van Heeten (en tal van andere functies bij die club) wilde Niek wel eens op eigen benen staan. En dan misschien ook wel eens in de keuken kijken bij een andere club. En met net TC3 op zak gaat dat dus gebeuren bij de grote buurman, Rohda Raalte. Mooi en goed dat dit “gewoon” kan. Niek, welkom bij Rohda Raalte en we wensen je alvast heel veel succes en plezier!

Binnenkort meer nieuws over de jeugdtrainers.

Voor jou geselecteerd

Naar boven