Nieuws

Doe jij weer mee met de Rohda Raalte Scorito?

Heb jij kijk op het spelletje, durf je keuzes te maken en beschik jij over het zogenaamde voetbalgogme? Dan is de Top coach écht iets voor jou! Na het succes van vorig jaar organiseert de Activiteiten Commissie Senioren wederom een subleaugue waarin senioren leden van Rohda Raalte de strijd met elkaar aan kunnen gaan. Doe mee en misschien word jij wel dé TOP Coach van Rohda Raalte.

Het is simpel. Schrijf je in bij Scorito.com, selecteer TOP coach en stel een 18-koppige selectie van eredivisiespelers samen waar je zo veel mogelijk punten kan behalen. Meld je vervolgens aan bij onze subleague ‘ROHDA Raalte’. Klaar is Kees! Deelnemen is gratis en inschrijven kan tot uiterlijk 14 september 18.30 uur.

Uiteraard zijn er prijzen te verdienen maar nog belangrijker: in de kantine hangt een scorebord waarop jij met je naam komt te staan als jij tot de beste 10 teams van Rohda Raalte behoort. Altijd leuk dus als gespreksonderwerp in de kantine. Mis het niet en geef de eredivisie dit seizoen nét dat extra zetje beleving.

Schrijf je direct bij de officiële subleague van Rohda Raalte, dat doe je hier.

Activiteiten Commissie Senioren
Rohda Raalte

acs@rohdaraalte.nl

Voor jou geselecteerd

Naar boven