Nieuws

Voorbeschouwing Rohda Raalte 1 – SDV Barneveld za. 25 nov. 2023

A.s. zaterdag staat er een boeiende confrontatie op het programma. Rohda Raalte en SDV Barneveld treffen elkaar op sportpark Tijenraan in speelronde 13. SDV Barneveld (Sterk Door Vriendschap Barneveld, SDVB in de volksmond) is een op 24 maart 1954 opgerichte voetbalclub. Net als Rohda Raalte een grote vereniging, met ruim 1000 spelende leden.

Rohda Raalte staat met 23 punten uit 12 wedstrijden op een vierde plek op de ranglijst. Barneveld volgt op de voet en staat vijfde met 19 punten uit evenveel wedstrijden. Met slechts 4 punten verschil op de ranglijst belooft het dus een spannende strijd te worden. Een overwinning voor Rohda vergroot niet alleen het verschil, maar zorgt ook voor de aansluiting met de top. In de beker is SDVB deze week uitgeschakeld, de Barnevelders zullen er dan ook op gebrand zijn om morgen punten mee naar huis te nemen.

Kom je ook?!

Uiteraard kunnen we het niet zonder ons trouwe publiek! We hopen jullie dan ook weer te verwelkomen om samen te genieten van deze voetbalwedstrijd, waarbij we gaan strijden voor die cruciale drie punten.

Gezelligheid na afloop

En…… ga na afloop niet naar huis maar kom vooral gezellig wat drinken en genieten van de zang van Jordy van Vilsteren in de kantine!

(Frans van Oldeniel)

Voor jou geselecteerd

Naar boven