Nieuws

Pupil van de Week: Marijn Jansen had een leuke middag

Afgelopen zondag was bij de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop tegen Hvv Tubantia, Marijn Jansen de Pupil van de Week. Hieronder stelt hij zich voor en hij stuurde ook een verslag in na de wedstrijd. Je ziet het hieronder.

Voor de wedstrijd: Hoi ik ben Marijn Jansen, ben 10 jaar oud ik zit in het team Rohda Raalte JO10-3. Ik heb nog een broer Simon en een broertje Remy en we spelen allemaal bij Rohda Raalte. Ik ben fan van Ajax en mijn favoriete speler is Frenkie de Jong. Daarom ben ik ook een beetje voor FC Barcelona. Ik zit in groep 6 van de Korenbloem, ik houd van gitaar spelen en als laatste wil ik nog zeggen dat ik het erg leuk vind om pupil van de week te mogen zijn! Tot zondag!

Na de wedstrijd: Op zondag 15 december mocht ik pupil van de week zijn bij de wedstrijd Rohda – Tubantia. Dat was echt supergaaf! Nadat ik me had gemeld, mocht ik eerst even mee de kleedkamer in en daarna ging ik samen met de wissels lekker een balletje trappen. Voor het begin van de wedstrijd mocht ik met de bal in mijn handen het veld oplopen en kreeg ik van alle spelers een hand of een high five. Daarna mocht ik zelfs vanaf de middenstip naar het doel van de tegenstander dribbelen en scoorde ik een doelpunt. Er werd omgeroepen dat Marijn Jansen de 1-0 voor Rohda Raalte had gemaakt! Dat was niet echt zo natuurlijk, maar het was wel heel mooi om te doen en om het te horen!

Tijdens de wedstrijd zat ik samen met de wisselspelers op de bank en kon ik vanaf die plek lekker de wedstrijd bekijken. Het was een wedstrijd met veel overtredingen en soms een kleine ruzie, maar Rohda heeft lekker wel met 1-0 gewonnen!

Tijdens de rust mocht ik nog samen met mijn team JO10-3 zo vaak mogelijk op de lat schieten en kregen we daarna nog chips. Na de wedstrijd mocht ik mee de kleedkamer in en dat was ook mooi: de spelers hadden een lekker muziekje opgezet en waren lekker aan het feesten! Daarna zetten ze nog allemaal hun handtekening op een bal en die mocht ik dan mee naar huis nemen!

Het was dus een erg leuke middag. Rohda bedankt!

Groetjes, Marijn Jansen

Voor jou geselecteerd

Naar boven