Nieuws

Drie prinsen van de Stöppelkaters betrokken bij Rohda Raalte

De prinsen van de Stöppelkaters van het komend carnaval zijn ook nauw verbonden met Rohda Raalte.

Prins Laurens de 1e der Stöppelkaters
Prins Laurens is bij Rohda Raalte een vertrouwd gezicht als het gaat om ontvangst en begeleiden van het arbitrale trio rondom de thuis wedstrijden van Rohda Raalte 1. Menig scheidsrechter spreekt zeer positief uit over de manier, waarop Laurens Veldmaat zijn taak vervult. Ook is Laurens de veiligheid coördinator bij de grotere wedstrijden rondom het eerste team. De rust die hij uitstraalt zorgt er onder andere voor, dat deze wedstrijden prima zijn verlopen.

Prins Fabian de 1e der Stöppelducks
Prins Fabian is bij Rohda Raalte een verdienstelijk voetballer in JO17-4. Hij doet dit met veel plezier als spits en blijft hopelijk voor lange tijd verbonden aan onze club. Fabian komt uit een echte carnavals familie, waar verschillende “Huisken” familieleden al prinselijke taken hebben vervuld.

Prins Gijs de 1e der Krielen
Prins Gijs speelt bij Rohda Raalte in JO13-3 en heeft energie voor tien. Hij noemt zichzelf in zijn proclamatie “de Admiraal van het middenveld“. Gijs weet wat hij wil en hoopt, dat hij vaak mag juichen in het rood-geel. Kortom: “Gijsie voor de sfeer!” Ook is hier zijn familie Zwakenberg geen onbekende in het Roalter horeca en carnavals wereldje.

Namens Rohda Raalte wensen wij jullie zeer veel plezier in de komende carnaval tijd.
Geniet vooral van de mooie momenten.

Voor jou geselecteerd

Naar boven