Nieuws

Selectie en staf Rohda Raalte 1 compleet

Na eerdere updates over ontwikkelingen met betrekking tot onze eerste selectie voor het komende seizoen kunnen wij thans melden dat zowel de selectie als de staf rondom Rohda Raalte 1 inmiddels compleet zijn. De eerste selectie bestaat hiermee exact voor 2/3 uit spelers die ook in de jeugdopleiding van Rohda Raalte hebben gespeeld.

Joost Kieftenbeld

Joost Kieftenbeld
Joost Kieftenbeld (19) zal vanuit de jeugd doorstromen naar de eerste selectie. De rechtsbenige verdediger wordt hiermee beloond met zijn goede prestaties in JO-19-1. Kieftenbeld speelt, met uitzondering van een uitstapje naar de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles, sinds de jongste jeugd bij Rohda Raalte en kan zich nu laten zien in onze hoofdmacht.

Shaquile Woudstra (Foto Raymond Smit)

Shaquile Woudstra
Met de terugkeer van Shaquile Woudstra (23), die na de D-tjes vertrok naar de jeugdopleiding van FC Twente, wordt er nog iemand aan de selectie toegevoegd die zijn roots bij Rohda Raalte heeft liggen. Na het geschopt te hebben tot Jong FC Twente heeft Shaquile in 2017 de overstap gemaakt naar Jong PEC Zwolle. In december 2017 heeft hij zijn Eredivisiedebuut mogen maken voor het eerste elftal van PEC Zwolle onder de toenmalige trainer John van ’t Schip. Uiteindelijk is het bij vier wedstrijden in de Eredivisie gebleven en in 2019 kwam aan het voetballen bij PEC Zwolle een einde door een beleidskeuze om afscheid te nemen van 9 spelers. Aangezien een buitenlands avontuur, waarop vervolgens werd gehoopt, niet kwam meldde Shaquile zich onlangs weer bij Rohda Raalte waarna de terugkeer snel beklonken was. 

Ivan Gluhovic

Ivan Gluhovic
Ook Ivan Gluhovic (25) wordt aan de eerste selectie toegevoegd. De Serviër is vorig jaar om de liefde naar Nederland gekomen en woont met zijn vriendin en zoontje in Zwolle. Ivan heeft in zijn vaderland op professioneel niveau gespeeld voor meerdere clubs en heeft het afgelopen seizoen op eigen verzoek al enkele malen meegetraind. Doordat dit van beide kanten goed is bevallen wordt Ivan het komend seizoen een vaste waarde in onze eerste selectie.

Lars te Wierike
Luuk Bruijl (Foto De Graafschap)

Lars te Wierike & Luuk Bruijl
Ook de staf rondom onze nieuwe trainer Laurens Knippenborg is met het aanstellen van twee assistent trainers in de personen van Lars te Wierike en Luuk Bruijl helemaal ingevuld. Lars woont in Luttenberg en is al een aantal jaren jeugdtrainer bij Rohda Raalte. Het afgelopen seizoen was hij trainer van JO-13-1 dat actief was in de tweede divisie. Komend seizoen combineert hij assistentschap bij de eerste selectie met een rol als trainer van de JO-15-1.

Luuk startte zijn trainersloopbaan bij de jeugd van SC Varsseveld waarna periodes bij De Graafschap en AZSV volgden. Na een kort verblijf in Amerika is hij inmiddels al weer 3,5 jaar trainer van diverse jeugdteams bij De Graafschap. Hij gaat deze functie combineren met het assistentschap bij Rohda Raalte 1. Beide heren hopen Laurens op een zo goed mogelijke manier te assisteren en daarbij veel te mogen leren. 

Wij wensen Joost, Shaquile, Ivan, Lars en Luuk veel plezier en succes bij Rohda Raalte 1. 

Beleidsgroep Rohda Raalte 1

Voor jou geselecteerd

Naar boven