Nieuws

Bekendmaking indeling nieuwe jeugdteams seizoen 2021-2022

De afgelopen weken zijn de technische coördinatoren en begeleiders, trainers van de jeugdteams, scouts en organisatorisch coördinatoren bezig geweest met de teamindeling van de jeugdteams voor het seizoen 2021-2022. De samenstelling van de teams is uiterst zorgvuldig tot stand gekomen.

Net als voorgaand seizoen wordt de indeling via de website bekend gemaakt. Op vrijdag 4 juni vanaf 18:00 uur worden de teams voor het seizoen 2021-2022 op deze website gepubliceerd.

In verband met de Corona is het niet mogelijk om een bijeenkomst te organiseren voor trainers en leiders. De enkele teams waar nog geen kader voor is zullen op korte termijn worden benaderd. De overige teams zullen per mail de benodigde informatie ontvangen.

Hopelijk mogen we na de vakantie en bij aanvang seizoen weer kennismakingsavonden voor spelers en ouders/verzorgers organiseren. Wij rekenen dan op uw komst samen met de spelers! Exacte data en tijdstippen volgen nog.

Verder vindt u hier het tijdelijke trainingsschema tot en met 10-07 (start schoolvakantie). Voor training tijdens de vakantie dient ieder team zicht apart aan te melden.

Tevens vindt u hier een bestand met belangrijke datums vanaf nu tot start seizoen.

Jeugdopleiding Rohda Raalte

Voor jou geselecteerd

Naar boven