Nieuws

Rabo Club Support 2023

Rohda Raalte doet weer mee aan de sponsoractie van de Rabobank Salland genaamd “Rabo Club Support 2023”. We zouden het als club erg waarderen als iedereen familie, vrienden en kennissen vraagt om op ons te stemmen. Hoe meer stemmen wij ontvangen, hoe hoger het sponsorbedrag is dat wij ontvangen. Vorig jaar mochten wij door jullie hulp ruim € 4.175, – ontvangen. Mede hierdoor kunnen wij binnenkort de ledverlichting op de velden 4 en 5 realiseren, waarvoor onze dank.

Alleen als je ouder bent dan 12 jaar, een betaalrekening hebt bij de Rabobank en lid bent van de Rabobank kun je stemmen. Er zijn geen extra kosten aan het lidmaatschap verbonden en het kan elk moment worden opgezegd.

Ons doel
Zoals jullie wellicht weten is een groot deel van de kleedkamers van Rohda Raalte dringend aan renovatie toe. Wij zijn van plan deze in de hal te herbouwen. Daarvoor zijn grote investeringen nodig voor onder andere nieuwe energiezuinige installaties. Daarnaast willen we ook veld 6 voorzien van ledverlichting. Dit alles naast een redelijk groot wensenlijstje van andere verbeteringen op het sportpark.

De stemperiode loopt van 4 tot en met 26 september 2023. Stemmen doe je via de Rabo-app of als je bent ingelogd op de Rabobank-website. De leden van de Rabobank Salland bepalen hoe het totale sponsorbedrag van de bank onder de deelnemers wordt verdeeld.

Hoe kan ik stemmen?
– Door in te loggen op de Rabobank bankieren app. (Mobiel of inloggen op de website).

· Druk op ‘service’

· Je staat op het tabblad ‘Zelf regelen’

· Scrol omlaag en druk op ‘Lidmaatschap’ onder het kopje “Algemeen”

· Druk op het icoon ‘Rabo-clubsupport’

· Scrol omlaag en druk bij punt 3 van de tijdslijn op ‘’stemmen’

· Selecteer je favoriete verenigingen.

· Selecteer 3 verschillen verengingen of goede doelen.

Ieder Rabobank-lid heeft drie stemmen. Er zijn naast Rohda Raalte veel goede keuzes mogelijk denk bijvoorbeeld aan de handbalvereniging Kwiek of de voedselbank Raalte.

Vergeet niet om uw familie, vrienden en kennissen met een Rabobankrekening te vragen om ook op ons te stemmen.

Alvast dank voor jullie bijdrage en de eventuele bijdrage van jullie familie, vrienden en kennissen!

Namens het bestuur

Veel gestelde vragen:

· Waarom mag je alleen als je lid bent van de Rabobank stemmen op een club?

o Als coöperatie geeft Rabobank jaarlijks een deel van de winst terug aan de maatschappij. Door lid te worden, beslis je mee welke maatschappelijke initiatieven we ondersteunen.

· Ik sta bij een andere lokale bank ingeschreven dan mijn club. Mag ik dan op mijn club stemmen?

o Nee, helaas niet. Leden mogen alleen op clubs van hun eigen lokale bank stemmen

Voor jou geselecteerd

Naar boven