Nieuws

Nieuw wedstrijdtenue voor alle spelende leden

Het huidige wedstrijdtenue van Hummel gaat al heel wat jaren mee. Als bestuur kregen we de afgelopen jaren regelmatig de vraag of het niet eens tijd werd voor een nieuw tenue. Als je het huidige tenue goed bekijkt, valt daar eerlijk gezegd wel wat voor te zeggen. De stof van het shirt is dik, de pasvorm is traditioneel en de uitstraling kan beter. Met het aflopen van het huidige contract per 30-06-2024 ontstond de mogelijkheid om hierin verandering aan te brengen. En dat hebben we dus ook gedaan.

Nieuw kledingcontract
We hebben, in samenwerking met ProWork Salland, een nieuw achtjarig contract afgesloten met leverancier Deventrade vanaf komend seizoen. We stappen dan over van Hummel naar Stanno. Er is een nieuw tenue ontworpen, waarbij de opdracht was dat het er één moest worden dat ieder lid van Rohda Raalte met trots zou gaan dragen. Volgens alle betrokkenen binnen Rohda Raalte is dat meer dan gelukt, want het resultaat mag er wat ons betreft zijn!

Geheim…
Hoe het tenue eruit komt te zien, houden we nog even geheim tot de Korbeld Rohda-dag op 15 juni Daar gaat het tenue namelijk feestelijk gepresenteerd worden!

Comfortabel, dun shirt
Onderdeel van het nieuwe tenue, dat net zoals nu aan alle leden ter beschikking wordt gesteld, is een shirt met lange mouwen. We overwegen om het in de toekomst mogelijk te maken om voor eigen rekening ook shirts met korte mouwen te bestellen. We willen echter eerst ervaring opdoen met de nieuwe dunnere shirts, die meer comfort gaan geven.

Maat doorgeven
De kaderleden ontvangen een opgavelijst voor de maten. Let er bij de jeugdmaten goed op dat het om een shirt voor het volgende seizoen gaat.

We zijn heel benieuwd naar jullie reactie op het nieuwe tenue, maar voor nu is het dus nog eventjes geduld hebben tot de onthulling…

Bestuur Rohda Raalte

Voor jou geselecteerd

Naar boven