Nieuws

Nacompetitie: Het mocht niet zo wezen

Rohda Raalte is er donderdagavond 21 mei niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de volgende ronde van de nacompetitie om promotie naar de Topklasse. In Huissen werd er tegen RKHVV met 3-1 verloren. We mogen het dus nog een jaar in de Hoofdklasse doen.

15198073170_8b8aa8b0af_b

Er werd op de donderdagavond met goede moed begonnen. Er was altijd nog een kans. En als je een kans hebt, moet je die altijd aangrijpen. Dat probeerde Rohda Raalte vanaf de eerste seconde. Toch was het al na 6 minuten raak toen RKHVV op een 1-0 voorsprong kwam. Halverwege de eerste helft was het Aron Wierenga die beide ploegen weer op gelijke hoogte had gebracht. Niet veel later was het alweer 2-1 voor RKHVV, middels een hard schot van Keverly Albertus. Ruststand: 2-1.

Na de rust probeerde Rohda Raalte de schade te herstellen, maar het creëerde te weinig om nog aanspraak te maken op de winst en dus ook op de volgende ronde. Het werd zelfs nog 3-1.

Het seizoen zit er dus op voor Rohda Raalte. We mogen toch terug kijken op een mooi seizoen, waar het alleen in de tweede periode slecht ging en er te weinig punten gehaald werden. Over de eerste en derde periode mogen we tevreden zijn. Er werd bij vlagen goed gevoetbald en er werden zeer veel kansen gecreëerd. De doelstelling is behaald: Minimaal bij de eerste vier en een periodetitel. Volgend seizoen geeft die vierde plaats recht op promotitie nadat dan de 2e Divisie erbij komt en er een versoepelde promotie plaats vindt.

Nu maken we ons op voor de Rohdadag op zaterdag 6 juni. Hier vindt dan nog de prijsuitreiking plaats van het doelpunt van het jaar, waar U hier nog voor kunt stemmen.

Karakteristieken:
‘6 1-0 Joey de Haan (RKHVV), ’22 1-1 Aron Wierenga (Rohda Raalte), ’34 2-1 Keverly Albertus (RKHVV) & ’78 3-1 Keverly Albertus (RKHVV).
Geel: Lars Kamperman Leferink (Rohda Raalte)

Opstelling Rohda Raalte:
Jens Veldwachter, Lars Kamperman Leferink, Jordy Bloo, Coen Zwollo, Coen van Heun, Max Kiekebosch (’46 Orveo Ubbergen), Lars van Schooten, Aron Wierenga (’62 Mart Hento), Jeffrey de Visscher (’77 Jurrian Keilholtz), Boy Boeloerditi & Deniz Sahbaz.

Samenvatting Rohda Raalte TV:

Camera: Jeroen Vulink & Sil Hoonhorst
Montage: René Kappert

Na de laatste thuiswedstrijd op 10 mei 2015 tegen Be Quick 1887, werd er van de vertrekkende spelers afscheid genomen. We bedanken alle vertrekkende spelers en wensen jullie veel succes toe bij jullie nieuwe clubs. Bekijk hieronder de reportage daarover:

Voor jou geselecteerd

Naar boven