Nieuws

Kledingruil en uitreiking materialen op 22 augustus

Als het goed is zijn alle leiders inmiddels per e-mail op de hoogte gebracht dat op zaterdag 22 augustus van 09.00 tot 11.00 uur er een gelegenheid is om wedstrijdshirtjes, broekjes en kousen om te ruilen. Plaats van handeling zal de instructieruimte (bovenste verdieping van het nieuwe gebouw) zijn. Tevens is er 22 augustus de gelegenheid om de materialen (wedstrijdballen, waterzak en dergelijke) in ontvangst te nemen. Hiervoor kan men terecht in de materialenruimte.

Onderaan dit bericht tref je het hiervoor bestemde mutatieformulier aan. De kledingcommissie wil de ruiling graag zo snel en efficiënt mogelijk laten verlopen en daarom verzoekt zij een ieder, indien er iets geruild moet worden, om dit formulier duidelijk in te vullen en zo spoedig mogelijk terug te sturen naar de kledingcommissie.

Voorts hebben enkele teams hun tas(sen) met kleding nog niet opgehaald. Ik verzoek de leiders van de betreffende teams zich ook per e-mail te melden bij de kledingcommissie, zodat ook dit kan worden afgehandeld.

Download hier het mutatieformulier voor kleding

Voor jou geselecteerd

Naar boven