Nieuws

Verrassing op training G-Voetbal Rohda Raalte

Bij Rohda is het al bij iedereen bekend dat het G-team een zeer talentvolle groep is. Deze jongens en meiden trainen elke zaterdagmorgen van 10.00 uur tot 11.00 uur. Vaak zien we allerlei scouts langs de kant staan om deze talenten opnieuw te bekijken. Er gingen zelfs al geruchten dat Ajax, Feijenoord en PSV belangstelling zouden hebben voor deze spelers. Tot onze grote verbazing bleken dit niet alleen geruchten te zijn, maar zagen we Frank de Boer in eigen persoon bij ons op het voetbalveld staan.

GvoetbalFrankdeBoer

Hij gaf aan ons al langer te volgen en wilde ook graag met alle spelers op de foto. Dit vonden de spelers en de begeleiding geen enkel probleem. Of er volgend jaar ook echt een aantal spelers naar Ajax gaan is nog niet helemaal duidelijk. We gaan er niet vanuit omdat alle spelers toch met veel plezier bij Rohda voetballen.

Mocht jezelf belangstelling hebben om met deze talentvolle groep mee te voetballen, dan kun je altijd een keer komen meetrainen. Misschien staat een volgende keer Danny Blind of Ron Jans wel te kijken.

Verder sprak Rohda Raalte TV met Frank de Boer:

Interview: Simone Chapel
Camera: René Kappert
Foto: Marcel van Haren

Voor jou geselecteerd

Naar boven