Verlies in laatste wedstrijd van het seizoen

Rohda Raalte heeft de laatste wedstrijd van het seizoen niet in winst om weten te zetten. Na een 0-2 voorsprong bij rust werd het diep in blessuretijd toch nog 3-2 voor Longa’30.

De Rood-Gelen begonnen zeer goed aan de wedstrijd. Voetbalde zeer volwassen en liet de bal goed rondgaan. Met geduld werd er gewacht tot het juiste gaatje er kwam om door de verdediging van Longa’30 te sluipen.

Dit resulteerde dan ook in een 0-2 voorsprong bij rust via twee doelpunten van Djeremy Zandvliet, waar het eigenlijk 0-5 had moeten staan en wat ook zeker niet onterecht was geweest. Men vergat dus om de wedstrijd op slot te gooien.

Na rust werden de drie vertrekkende spelers, Rik Jan de Groot, Jordi Lemmens en Jasper Broekhuis, allen tegelijk ingebracht. Na die wissel was het gecontroleerde spel van Rohda Raalte gelijk wat minder, daar Jesper Harmens op het middenveld de juiste balans gaf. Hij werd dus gewisseld.

Toch was er niets aan de hand, maar in de 73e minuut scoorde Longa’30 uit het niets de aansluitingstreffer. Men ging direct voor meer en zette Rohda meer en meer onder druk. Twee minuten later was het al 2-2. Diep in blessuretijd werd het 3-2 en was het afgelopen.

We kunnen dus zeggen dat men na de winterstop zeer goed is gaan presteren. Voor de winterstop werden vooral in de laatste minuten van de wedstijden de punten ‘weggegeven’. Misschien is het iets voor de nieuwe trainer om 10 minuten langer te gaan trainen??

Wij als webredactie willen in ieder geval de afscheidnemende spelers en staf bedanken voor een zeer leuk seizoen. Het was bijna elke wedstrijd spannend, en daar gaat het uiteindelijk wel om. We hebben vele boeiende wedstrijden gezien.

Jens Veldwachter, Lars Kamperman-Leferink, Coen Zwollo, Jordy Bloo, Hamid Zarbaf, Jesper Harmens (’60 Jordi Lemmens), Lars van Schooten, Boy Boeloerditi (’60 Jasper Broekhuis), Dirk-Jan Klijn Velderman, Djeremy Zandvliet en Deniz Sahbaz (’60 Rik-Jan de Groot).

Interview met Kick Maatman op Total Sportreport.