Overwinning weggegeven tegen De Bataven

Rohda Raalte heeft een bijna zekere overwinning, 3-0 bij de rust, weggegeven afgelopen zondag in de thuiswedstrijd op Sportpark Tijenraan tegen De Bataven uit het Gelderse Gendt. In blessuretijd maakten de Batavieren de, op dat moment, verdiende gelijkmaker.

IMG_8383

Rohda Raalte startte prima aan de wedstrijd en kreeg al na een minuut spelen een strafschop. Jeffrey de Visscher werd binnen het strafschopgebied gevloerd. Lars van Schooten schoot prima binnen. Daarop volgde vele kansen, maar het was pas in de 37ste minuut toen Lars Kamperman Leferink de 2-0 binnen kopte. Vlak voor de rust werd het zelfs 3-0 door Aron Wierenga.

Na de thee een hele andere wedstrijd. Rohda Raalte vergat te voetballen en De Bataven ging alles of niets spelen. In de 48ste minuut resulteerde dat in de 3-1. Halverwege de tweede helft kwam De Bataven zelfs terug naar 3-2. In plaats van dat Rohda Raalte de 4-2 maakte, was het De Bataven dat in de blessuretijd de 3-3 binnen schoot vanuit een vrije trap.

Samenvatting en Nabeschouwing Rohda Raalte TV:

Volgende week zondag speelt Rohda Raalte in Meppel tegen MSC. Aanvang is 14:00 uur.

Interview: Simone Chapel
Foto’s: Annet van Raalten
Camera: Erik Roelofs
Montage: René Kappert