Nieuws

SJC veel effectiever dan Rohda Raalte

Rohda Raalte heeft zondagmiddag een flinke oorwassing moeten ondergaan in Noordwijk tegen SJC. Net als in eerdere ontmoetingen wist Rohda Raalte wederom niet te winnen van de Noordwijkers die veel effectiever waren. Kortom een offday van Rohda Raalte.

Met goede moed en met veel vertrouwen ging Rohda Raalte zondagochtend richting Noordwijk. Zeker na de afgelopen periode waarin Rohda Raalte goede resultaten haalde. Deze zondagmiddag zou het echter anders lopen.

Na de wedstrijdbespreking en een goede sportmaaltijd in Noordwijkerhout werden de laatste kilometers afgelegd naar Noordwijk. Aangekomen bij het vernieuwde Sportpark van SJC verliep alles nog op rolletjes. Op het nieuwe hybride veld van SJC werd de warming-up afgewerkt en stond Rohda Raalte klaar voor de aftrap. De beginfase ging nog aardig gelijk op. Kansen waren er aan beide kanten. Toch was het SJC die als eerste het net wist te vinden, nadat Rohda Raalte niet helemaal vrijuit verdedigde: 1-0. De Raaltenaren probeerden daarna de gelijkmaker te forceren en kregen enkele kleine mogelijkheden, maar de gelijkmaker werd niet gemaakt. Het was SJC die in de 32e en 34e minuut op 2-0 en 3-0 kwam. Dit was de genadeklap voor de Raaltenaren. Vlak voor rust maakte Kevin Peppels na een fout in de SJC-verdediging de 3-1, maar verder kwam Rohda Raalte nooit echt meer in de wedstrijd.

In de rust probeerde Laurens Knippenborg nog wel middels 3 wissels het één en ander om te gooien en wilde anders gaan spelen, maar toen kort na rust de 4-1 in het netje lag, viel ook dit plan helaas in duigen. SJC wist zelfs uit te lopen naar een 7-1 eindstand. Uithuilen en de knop weer om was al snel het devies. Het vizier staat alweer op komende zondag gericht, waar Rohda Raalte zichzelf moet revancheren in het thuisduel met rkvv Velsen.

Karakteristieken:
SJC Noordwijk – Rohda Raalte 7-1 (3-1)

’13 1-0 Chris Hoogervorst; ’32 2-0 Chris Hoogervorst; ’34 3-0 Frans van Niel ’40 3-1 Kevin Peppels; ’51 4-1 Timo Ruigrok ’56 5-1 Timo Ruigrok ’64 6-1 Frans van Niel; ’74 7-1 Frans van Niel

Scheidsrechter: Dhr. Smit

Opstelling Rohda Raalte:
Stan Brinkhuis, Shaquile Woudstra, Maurice van Bussel, Coen van Heun, Flynn Schrijver (’46 Don van Rossum), Thom Strijland (C)(’72 Jens Spikker), Sven Pazie, Damon van Hoften (’46 Deniz Sahbaz), Mart Lugtenberg (’46 Max Koelen), Wesley Hansler & Kevin Peppels (’72 Jesse Pultrum)

Voor jou geselecteerd

Naar boven