Nieuws

Hoogstaand bezoek bij G-voetbal Rohda

Na al eerder bezoek te hebben gehad van Frank de Boer bij onze training, was het deze week de beurt aan burgemeester Martijn Dadema. Enkele weken geleden was Mick ten Have met zijn school op bezoek geweest in het gemeentehuis en heeft daar gevraagd of de burgemeester een keer wilde kijken bij de training van de G-spelers. Dit heeft hij toen beloofd en afgelopen zaterdag is hij deze belofte nagekomen.

20151031_101401

De spelers waren wel onder de indruk van dit bezoek en ook wel een beetje zenuwachtig. Na een korte kennismaking was de spanning al snel verdwenen en heeft iedereen kunnen laten zien over welke techniek ze beschikken. Burgemeester Martijn Dadema heeft bij elk onderdeel meegekeken en bleef zelfs tot het einde om het penalty schieten ook mee te maken. Als afsluiting heeft de burgemeester ook zelf nog een penalty genomen. Veel spelers dachten dat hij deze wel zou missen, maar het schot ging prachtig in de hoek.

Wij willen burgemeester Dadema via deze weg ook hartelijk bedanken voor zijn bezoek en de de tijd die hij voor ons heeft vrij gemaakt. Enkele spelers hopen nu dat Koning Willem Alexander binnenkort op bezoek komt en enkele leiders zouden graag zien dat hij vergezeld wordt door Koningin Maxima.

Teambegeleiding G- voetbal

Voor jou geselecteerd

Naar boven