Nieuws

Wie zoet is krijgt lekkers op Super Sinter Sunday

Nog even wachten en dan is de goedheiligman weer in het land. En natuurlijk doet Sinterklaas ook Rohda Raalte weer aan. Traditiegetrouw brengt de Sint een bezoek aan de Rohda-jeugd, maar na het daverende succes van vorig jaar durft Sinterklaas het dit jaar wederom aan ook een bezoek aan de senioren te brengen. Alle reden voor de  Activiteitencommissie Senioren om groots uit te pakken met een tweede editie van Super Sinter Sunday: een gezellige middag in de Rohda-kantine met voetbal, Rad van Fortuin én Sinterklaas.

15864457740_9da93492b9_b

SAVE THE DATE: Op zondag 29 november zal de kantine in het teken staan van Sinterklaas voor senioren en zal er op feestelijke wijze stilgestaan worden bij deze oud-Hollandse traditie. Op ludieke wijze zullen er een aantal spelers, leiders en/of trainers in het zonnetje gezet worden. Althans: dat is natuurlijk alleen mogelijk indien je de afgelopen periode braaf bent geweest. En dat is lang niet bij iedereen het geval, zo heeft de activiteitencommissie – en dus ook Sinterklaas – vernomen. Meerdere personen staan inmiddels in ‘het grote boek’.

Sinterklaas komt natuurlijk niet in zijn eentje naar Rohda Raalte. Hij neemt twee van zijn trouwste Pieten (kleur nog onbekend) mee om een grote slinger te geven aan het Rad van Fortuin. Zij zullen niet alleen strooien met snoepgoed en pepernoten, maar ook met de allermooiste prijzen en kado’s. Koop een lootje en misschien loop jij de kantine uit met één van de hoofdprijzen!

15429462604_9492b83fc8_b

Om dit Sinterklaasfeest tot een groot succes te maken, vraagt de activiteitencommissie wel ieder seniorenteam om één of meerdere prijzen ter beschikking te stellen. Graag ontvangen we deze prijzen een week van tevoren zodat wij  een goed overzicht hebben over de beschikbare prijzen. En mocht er iemand zijn die even in het ‘zonnetje’ gezet moet worden, dan kan dat uiteraard ook gewoon geregeld worden…

Voor beide zaken kan contact opgenomen worden met Cas Hulsebos of Peter Lorkeers. Wij hebben er gruwelijk  veel zin in en rekenen op een massale opkomst tijdens Super Sinter Sunday editie 2015!

15432108983_253d315543_b

De Seniorensinterklaascommissie!

Voor jou geselecteerd

Naar boven