Nieuws

Kinderloop Samenloop voor Hoop

Wellicht hebben jullie er al iets van meegekregen, maar dit jaar wordt in Raalte de Samenloop voor Hoop gehouden op 28 en 29 mei aanstaande. Tijdens dit evenement wordt er 24 uur in estafettevorm gewandeld. Het is de bedoeling dat de teams zich laten sponsoren en wel voor het goede doel: KWF Kankerbestrijding. Onderdeel van dit evenement is de Kinderloop, die gehouden wordt op zondag 29 mei om 10:30 uur op Sportpark Ramele te Raalte.

Helaas worden ook kinderen geconfronteerd met kanker. Ze kennen vaak wel iemand die ziek is geweest of misschien zelfs overleden is aan kanker. De Kinderloop is een mooie manier om dit onderwerp bespreekbaar te maken. Het biedt kinderen bovendien de kans om zich actief in te zetten voor een goed doel. De Kinderloop is een korte versie van de Samenloop en bedoeld voor kinderen tot 13 jaar. De loop duurt 24 minuten. Wanneer je je inschrijft voor 8 mei, krijg je aan de start een paars Samenloop t-shirt in de maat die je hebt doorgegeven bij de aanmelding.

Daarnaast is er op zaterdag 28 mei van 15:00 uur tot 20:00 uur en op zondag 29 mei van 10:00 uur tot 13:00 uur een wervelend programma, waaraan je kunt deelnemen voor slechts € 2,00. Je ontvangt bij binnenkomst een stempelkaart. Bij het doorlopen van alle activiteiten, is je stempelkaart vol en kun je deze inleveren tegen een Samenloop voor Hoop polsbandje, als blijvende herinnering aan deze bijzondere dag(-en).

Wij van Rohda Raalte, ondersteunen deze actie en willen daarom deze extra onder de aandacht brengen bij de jeugd. Wij zouden het erg leuk vinden als er vanuit Rohda Raalte, vele kinderen zich opgeven, misschien zelfs complete teams. Het is de bedoeling dat kinderen zich laten sponsoren door bijvoorbeeld de ouders, grootouders, ooms, tantes, buren, vrienden en andere bekenden. Hiervoor kun je bijgaande Sponsorkaart gebruiken. Ze kunnen klusjes doen, zoals lege flessen inzamelen, auto wassen enzovoort.

Klik HIER voor de link om je aan te melden!

We hopen op een grote opkomst vanuit Rohda Raalte!

Voor jou geselecteerd

Naar boven