Nieuws

Belangrijkste wedstrijd van het seizoen

Voor Rohda Raalte staat er aanstaande zondag een hele belangrijke wedstrijd op het programma. Zo niet, de belangrijkste wedstrijd van het jaar. Er zal in Wijchen gewonnen moeten worden om rechtstreekse handhaving te bewerkstelligen en de nacompetitie om lijfsbehoud te ontlopen.

rohdaalverna

Om aanspraak te maken op de 10e plaats, wat lijfsbehoud betekend, zal Rohda Raalte moeten winnen van Alverna dat momenteel op die 10e stek staat. Wanneer Rohda Raalte verliest, is het gat weer 4 punten en gezien het programma van beide ploegen, zal het moeilijk worden om dat gat alsnog weer te overbruggen. Dit is de kans om over Alverna heen te gaan en alles in eigen hand te houden.

Bij Rohda Raalte keert Jeffrey de Visscher terug van een schorsing en is de selectie zo goed als fit. Wanneer de vorm en het getankte zelfvertrouwen van de afgelopen weken ook aanwezig zijn, zien we het helemaal goed komen. Maar dan moet er dus wel resultaat gehaald worden!

De wedstrijd op Sportpark Het Bospad te Alverna vangt aan om 14:30 uur en zal worden geleidt door Dhr. Ruperti uit Rotterdam en hij zal worden geassisteerd door Dhr. Winkel uit Groesbeek en Dhr. de Reuver uit Beneden-Leeuwen. Graag zien we een grote supportersschare Rohda Raalte supporters afreizen naar Alverna om onze club naar de overwinning te helpen!

Resultaten van de laatste ontmoeting in Alverna:

Datum Uitslag Doelpuntenmakers Rohda Raalte
03-11-2013 2-1 Djeremy Zandvliet

Voor jou geselecteerd

Naar boven