Nieuws

Voorbeschouwing Heino – Rohda Raalte

Aanstaande zaterdag 3 september begint dan eindelijk weer de competitie. En ditmaal met een mooi affiche. Rohda Raalte start in Heino tegen de plaatselijke voetbalvereniging. Zover bij ons bekend is, is dit het eerste treffen tussen beide clubs in de Eerste Klasse, dan wel tussen beide vlaggenschippen.

Heino speelde eind vorige eeuw voornamelijk in de 4e Klasse en is vanaf de midden jaren negentig omhoog geklommen met promoties en degradaties van de 3e en 2e Klasse naar nu, voor het derde jaar, in de 1e Klasse E. Rohda Raalte speelt sinds midden jaren zeventig steevast in de 1e en Hoofdklasse. Nu na zeven jaar Hoofdklasse moest het dan toch (via de nacompetitie) degraderen naar de 1e Klasse.

Voorbeschouwing Rohda Raalte TV:

In de doelstelling wil Rohda Raalte bovenin meedraaien, terwijl Heino de doelstelling heeft handhaven in de 1e Klasse. Maar deze wedstrijd staat op zich. Ook wil je de eerste wedstrijd van het seizoen geen puntverlies leiden. Dat geldt natuurlijk voor beide clubs.

We hopen dan ook dat het publiek de grote winnaar wordt met een fantastische partij op de kunstgrasmat. Om deze avond tot een succesvol voetbalfeest te maken zijn er natuurlijk een aantal regels. Men wordt opgeroepen om GÉÉN vuurwerk mee te nemen. Gebeurd dit wel, dan zullen eventuele schades en boetes verhaald gaan worden op die personen die dit voetbalfeest verstieren.

Verder verzoeken we Rohda Raalte-supporters om met de trein mee te gaan, of om op de fiets te komen. Mocht U met de auto komen, kom dan op tijd. De verwachting is namelijk dat het nog wel eens druk kan gaan worden, en parkeerplaatsen bij sportpark De Kampen zijn schaars.

Natuurlijk verwachten we de Rohda Raalte-supporters in het Rood en Geel!

De wedstrijd op sportpark De Kampen vangt aanstaande zaterdag 3 september aan om 19:00 uur en staat onder leiding van Dhr. Nijdeken uit Hoenderloo en hij zal worden geassisteerd door Dhr. Weever en Dhr. Houweling. KOMT ALLEN!

Interview: Simone Chapel
Camera & Montage: René Kappert

heinorohdatrein
heinorohda

Voor jou geselecteerd

Naar boven