Nieuws

Jumbo Voetbalplaatjesactie (Update)

Vanavond wordt er gestart met het fotograferen van de teams en de individuele spelers in verband met de voetbalplaatjesactie van de Jumbo, die in oktober aanstaande van start gaat. Alle teams hebben begin vorige week een uitnodiging gehad met daarin de dag en het tijdstip waarop ze gefotografeerd worden.

Opmaak 1

Vriendelijk doch dringend verzoek om op het aangegeven tijdstip klaar te staan (liefst iets eerder), om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen! Er is een strakke planning en voor de fotograaf geen tijd om te moeten wachten op teams! Aan de leiders het verzoek om de lijst mee te nemen met de handtekeningen voor akkoord in verband met het portretrecht. Mocht iemand niet kunnen op het aangegeven tijdstip, dan kan deze persoon niet bij op de teamfoto staan, maar kan op een ander willekeurig tijdstip langs komen op de volgende dagen voor de individuele foto (sticker):

De fotodagen zijn van:
Vrijdag 2 september tussen 17:15 uur en 20:30 uur
Zaterdag 3 september tussen 8:15 en 17:00 uur
Zondag 4 september tussen 8:15 en 12:45 uur
Zondag 11 september tussen 10:00 en 13:15 uur

Let wel! Dit is alleen voor individuele foto’s om tussen de teams door even een foto te maken. De teamfoto’s moeten gemaakt worden op het tijdstip wat aangegeven staat in de uitnodiging. Wij hopen op ieders medewerking!

Met vriendelijk groet,
René te Wierik, Michel Jansen, Sil Hoonhorst & Corine Hazelhekke

Voor jou geselecteerd

Naar boven