Nieuws

Heerlijke 1-4 overwinning in Heino

Rohda Raalte won afgelopen zaterdag met 1-4 op Sportpark De Kampen in Heino van de vv Heino. Het was de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen, waar Rohda Raalte uitkomt in de 1e Klasse E. Voor zo’n 2500 toeschouwers was het een reclame voor het amateurvoetbal. Het was heerlijk zomeravond weer en er was een heerlijk sfeertje.

Samenvatting & Nabeschouwing Rohda Raalte TV:

Dat begon met name al in de nacht vooraf, toen enkele Rohda Raalte supporters de toegangswegen van Heino verfraaiden met opruiende teksten. Zo’n zestig supporters en het bestuur gingen met de speciale supporterstrein die georganiseerd was door de Activiteitencommissie. Op Instagram en de Facebookpagina van Rohda Raalte kunt U diverse filmpjes en foto’s zien. Het werd met name voor Rohda Raalte een heerlijk avondje.

Bij Rohda Raalte lag immers de druk om niet te verliezen. vv Heino wilde graag voor een stunt zorgen. Kortom, het waren heerlijke ingrediënten voor een lekkere zomeravond wedstrijd. Toch was Rohda Raalte duidelijk de bovenliggende partij. Heino had met name het eerste half uur flink last van zenuwen. Je kon gewoon zien dat ze met te veel spanning speelden. Rohda Raalte profiteerde daar dan ook van middels doelpunten in de eerste helft van Lars van Schooten en Ronald Gomez.

In de tweede helft probeerde Heino toch wat meer naar voren te voetballen. Daardoor kreeg Rohda Raalte toch wel meer ruimte om de score uit te breiden. En dat resulteerde dan ook in de beslissende 0-3 via Ronald Gomez. Heino mocht daarna nog even de eretreffer scoren, maar Djeremy Zandvliet schoot beheerst de alles beslissende 1-4 eindstand binnen.

Nu achteraf kunnen we zeggen dat het voor Rohda Raalte een heerlijk avondje was en reclame heeft gemaakt om meer toeschouwers aan zich te binden in het komende seizoen. Volgende week zondag 11 september verwachten we natuurlijk alle Rohda Raalte supporters die ook meegereisd zijn naar Heino in de thuiswedstrijd tegen Quick 1888 uit Nijmegen. Aanvang is dan 14:00 uur! Tevens staat er dan ook een BBQ op het programma als seizoensopening. U kunt zich hiervoor opgeven bij de Activiteitencommissie.

Karakteristieken:
’13 0-1 Lars van Schooten; ’36 0-2 Ronald Gomez; ’58 0-3 Ronald Gomez; ’65 1-3 Bram Eijkelkamp & ’73 1-4 Djeremy Zandvliet.
Geel: Kevin Roddenhof (Heino); Jeroen Jansen & Fabian Put (Rohda Raalte).

Opstelling Rohda Raalte:
Jens Veldwachter, Jim Brinkhof, Fabian Put, Lennart Krijger, Jeroen Jansen (’62 Coen van Heun), Jesper Harmens (C), Dirk-Jan Klijn Velderman, Lars van Schooten, Djeremy Zandvliet, Edilson Coelho (’82 Oguzhan Sahin) & Ronald Gomez.

Interviews: Simone Chapel & Stijn van ’t Erve
Foto’s: Annet van Raalten & Erik Roelofs
Camera & Montage: René Kappert

Foto’s Annet van Raalten:

Foto’s Erik Roelofs:

Samenvatting RTV Oost:

Interview Jesper Harmens RTV Oost:

Interview Frank Tempelman RTV Oost:

Interview Rik Keijzer RTV Oost:

Interview Michel Steggink RTV Oost:

Voor jou geselecteerd

Naar boven