Nieuws

Goede start van het seizoen Rohda Raalte O17-5

Na een goede vakantie en een roerige transfer periode heeft Rohda Raalte O17-5 twee spelers kunnen verkopen en Chris Fydrich als nieuwe keeper aangetrokken. Ook kunnen we dit jaar rekenen op twee geweldige trainers, Frank en Lennix.

Na twee trainingen en een verloren oefenwedstrijd stonden de jongens er helemaal klaar voor vandaag. De tegenstander arriveert, de spanning stijgt, dat heb je bij zo’n eerste wedstrijd. De spanning stijgt nog meer als blijkt dat er geen scheidsrechter aanwezig is. Wat nu?? Bellen en bellen. Helaas zit de geplande scheidsrechter in Almelo en is dus niet op tijd voor de wedstrijd.

Frustratie, spanning, zoekend naar een oplossing vinden we Ruud Groen als scheidsrechter voor de eerste 20 minuten. Ruud stond al sinds de ochtend op het veld maar hielp het team uit de brand. Gerard Rientjes ging op de fiets naar huis om zijn pak te halen. Het team begint, de opdracht om er een mooie wedstrijd van te maken werd goed beantwoord, na 10 min de 1-0.

Gerard Rientjes arriveert bij een stand van 3-0 om de wedstrijd af te fluiten. Vermoeidheid, pijntjes, maar niet zeuren en door voetballen dat hoort bij de eerste wedstrijd. De wedstrijd gaat flink op en neer maar de tegenstander krijgt geen grip op de wedstrijd. Na 80 min staat de stand op 6-0. Trots op de jongens. Al met al een goede start van de competitie.

Onze dank voor Gerard en Ruud en natuurlijk de trouwe supporters die ook weer aanwezig waren.

Stefan Westenenk

Voor jou geselecteerd

Naar boven