Nieuws

Voorbeschouwing ROHDA Raalte – vv Heino

De winter is zo goed als voorbij en we maken ons op voor de tweede helft van de competitie. Als we tenminste de weerberichten mogen geloven kunnen we zaterdagavond genieten van een heerlijke derby op Sportpark Tijenraan: ROHDA Raalte – vv Heino. Natuurlijk moet dan wel de laatste sneeuw weg zijn.

Voorbeschouwing ROHDA Raalte TV:

De wedstrijd in het begin van het seizoen in Heino ging toen vrij eenvoudig naar Rohda Raalte: 1-4. Zo makkelijk zal het deze keer absoluut niet gaan. Beide ploegen kennen elkaar door en door. Een spannende wedstrijd is de verwachting dat we kunnen gaan zien, zowel langs de lijn als op Rtv Raalte TV.

Natuurlijk verwachten we vele supporters en ander voetballiefhebbers die dit spektakel van dichtbij willen gaan zien. Daarvoor is er een heus draaiboek gemaakt om alles vlotjes te laten verlopen. Eerder deze week hebben we daarover hier op de website bericht. Volg dus aub deze aanwijzingen op! Kom op tijd en kijk naar de wedstrijd tussen de sponsoren van beide clubs dat aanvangt om 16:30 uur. Voor de wedstrijd en na afloop zullen de Twee Knaken er een gezellig feestje van maken in de kantine!

Bij Rohda Raalte is de gehele selectie fit. Ook Ronald Gomez en Djeremy Zandvliet kunnen weer spelen na maanden van blessureleed. Helaas is Thom Strijland nog niet fit. Hij sluit waarschijnlijk volgende week weer aan bij de spelersgroep. Voor trainer Frank Tempelman een luxe situatie en kan de sterkste opstelling het veld in gaan sturen.

De wedstrijd op Sportpark Tijenraan vangt aan om 19:00 uur en wordt geleid door Dhr. van Zuuk uit Deventer. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Lubben en Dhr. Ritsema. Wij verwachten iedereen in het Rood en Geel en steun Rohda Raalte net zoals dat in Heino gebeurde! KOMT ALLEN!

Pupil van de week: Stijn Runneboom (Rohda Raalte O11-9)
Parade en latjetrap team: Rohda Raalte O11-9
Sponsor WedstrijdbalCafé BorrelzZ
Wedstrijdsponsor: De Twee Knaken

IMG-20170104-WA0001
De twee kanken 4
affiche

Voor jou geselecteerd

Naar boven