Nieuws

Kom zaterdag allemaal naar de derby Rohda Raalte -Heino!

Nog 5 dagen te gaan voor de sportieve strijd met onze buurman uit Heino! Op zaterdag 28 januari aanstaande vindt voor de tweede keer dit seizoen de derby der derby’s plaats, zoals het op de site van Heino wordt aangekondigd en daar sluiten we ons uiteraard graag bij aan.

IMG-20170104-WA0001

Ongetwijfeld herinneren jullie je nog de geweldige voetbalhappening begin september, een mooi, goed verlopen en sportief feest, met uitbundige supporters aan beide kanten. Dit feest willen we natuurlijk graag herhalen op ons eigen sportpark Tijenraan en we roepen jullie dan ook op om als supporters massaal naar deze wedstrijd te komen en ons eerste elftal te steunen in deze ongetwijfeld mooie en spannende derby. “Laat zien dat je voor Rohda bent!” (om eens een variant op Twente te gebruiken) en neem vlaggen, sjaals e.d. mee.

De voorbereidingen voor deze wedstrijd zijn in volle gang en daarbij horen ook enkele aanwijzingen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

* Volg bij het parkeren dan wel het stallen van de fiets de aanwijzingen op van de dienstdoende mensen.
* De Rohdaleden dienen hun ledenpas mee te nemen en te tonen bij de entree om onnodige discussie te voorkomen.
* Het is reglementair niet toegestaan om vuurwerk te gebruiken.
* Alcoholconsumptie is alleen toegestaan in de kantine en op het terras.
* De linker sta-tribune is in principe bedoeld voor de supporters uit Heino; zij kunnen hun kaartje ook aanschaffen in de voorverkoop en wel bij De Smulbaai in Heino. Dat voorkomt wellicht een lange wachtrij aan de kassa.

Wij verzoeken iedereen om deze en mogelijke andere aanwijzingen van de dienstdoende mensen op te volgen, zodat we na afloop in ieder geval kunnen terugkijken op een geslaagd, goed verlopen voetbalfeest.

Bestuur van Rohda Raalte
affiche

Voor jou geselecteerd

Naar boven