Nieuws

Rohda Raalte kan niet winnen van Rigtersbleek

Het is zondagmiddag 13:30 uur. Supporters van Rohda Raalte en Rigtersbleek nemen hun plaats in om het veld om de competitie wedstrijd in de 1e klasse E te aanschouwen. Het gesprek gaat over het Nederlands elftal en over hoe slecht dat was.

Samenvatting & Nabeschouwing ROHDA Raalte TV:

We kunnen in dit verslag heel kort zijn. Wie het Nederlands elftal zaterdagavond heeft gezien in de uitwedstrijd tegen Bulgarije zag deze zondagmiddag bijna een kopie van deze wedstrijd, op de doelpunten na. Rohda Raalte wilde wel, maar kon niet en Rigtersbleek had de bus geparkeerd voor het doel. En zo werd de beginstand, de eindstand.

Voor Rohda Raalte heel zuur. Het zag dan wel de koploper, Bvc’12, winnen, maar de nummer twee op de ranglijst, Sportclub Bemmel, kwam bij Tubantia niet verder dan 0-0. Nummer vier op de ranglijst, Quick 1888 had geen moeite met Alcides en gaat hiermee over Rohda Raalte heen.

Positief was de basisplaats voor Thom Strijland, na tien maand blessureleed en het prachtige lenteweer op deze zondagmiddag.

Volgende week zondag speelt Rohda Raalte in Bemmel de uitwedstrijd tegen de plaatselijke Sportclub.

Karakteristieken:
Eindstand: 0-0
Geel: Lars van Schooten

Opstelling Rohda Raalte:
Jens Veldwachter, Lennart Krijger, Fabian Put, Coen van Heun, Jeroen Jansen (’78 Don van Rossum), Thom Strijland (’71 Ogúzhan Sahin), Dirk-Jan Klijn Velderman (C), Lars van Schooten, Djeremy Zandvliet, Edilson Coelho & Ronald Gomez.

Foto’s: Erik Roelofs
Camera: Arno Westerik
Montage: René Kappert

Voor jou geselecteerd

Naar boven