Nieuws

Nacompetitie lonkt weer na dikverdiende overwinning

Rohda Raalte heeft zondagmiddag dik verdiend gewonnen. Op Sportpark Tijenraan werd het 3-0 voor de mannen van trainer Frank Tempelman. Na een 2-0 ruststand werd het uiteindelijk 3-0 door doelpunten van Coen van Heun, Ronald Gomez en Edilson José Coelho.

Samenvatting & Nabeschouwing ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte startte direct scherp en speelde met het mes tussen de tanden. Het wilde kostte wat kost winnen. Dat was goed te zien. Deze winnaarsmentaliteit hebben we de laatste weken gezien en dat zal nog enkele wedstrijden doorgetrokken moeten worden. De 3-0 eindstand was misschien iets geflatteerd, maar zeker niet onverdiend. Alcides probeerde wel, maar kwam niet echt tot hele grote kansen, wel mogelijkheden, maar doelman Ruben Tepperik was oppermachtig en hield dan ook de ‘nul’.

Door het verlies van Tubantia thuis in Hengelo tegen Stevo, klimt Rohda Raalte weer naar de vierde plaats op de ranglijst. Mits één van de bovenste drie ploegen de derde periode niet wint, is de vierde plaats goed voor een nacompetitieplaats om promotie naar de Hoofdklasse.

Volgende week staat de altijd beladen derby tegen De Zweef op het programma in Nijverdal. We verwachten natuurlijk een grote Rood-Gele schare in Nijverdal, om onze jongens daar aan te moedigen!

Karakteristieken:
‘8 1-0 Coen van Heun; ’21 2-0 Ronald Gomez; ’72 Edilson José Coelho 3-0.
Toeschouwers: 300
Scheidsrechter: Dhr. Beijert
Geel: Ryan Luyckx (Alcides)

Opstelling Rohda Raalte:
Ruben Tepperik, Lennart Krijger (’83 Jim Brinkhof), Fabian Put, Coen van Heun, Jeroen Jansen, Thom Strijland, Dirk-Jan Klijn Velderman, Lars van Schooten, Djeremy Zandvliet (’75 Aron Wierenga), Edilson José Coelho & Ronald Gomez.

Camera: Arno Westerik
Interview: Simone Chapel
Montage: René Kappert
Foto’s: Erik Roelofs

Voor jou geselecteerd

Naar boven